Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hedwig™ Potloodhouder 41809

De LEGO® DOTS Hedwig™ Potloodhouder (41809) is een perfect cadeau voor Harry Potter™ fans die van knutselen houden.
Maak je eigen uilvormige pennenbakje en notitiehouder met beweegbare vleugels en personaliseer deze met gekleurde tegels.
Combineer de set met andere sets voor het nieuwe schooljaar.
Geschikt voor dierenliefhebbers en fans van 6 jaar en ouder.
Genoeg ruimte voor potloden en pennen.
Eenvoudig in elkaar te zetten en te versieren.
Voldoet aan strenge veiligheidsnormen.
Stimuleert creativiteit en verbeeldingskracht.
Bestel nu en ontdek de eindeloze speelmogelijkheden van LEGO® DOTS sets.

Waar is LEGO Hedwig™ Potloodhouder 41809 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
518
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-03-2023
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41809
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij een echte Harry Potter™ fan en houd je ook nog eens van knutselen? Dan hebben wij het perfecte cadeau voor jou! De LEGO® DOTS Hedwig™ Potloodhouder (41809) is namelijk de ultieme toevoeging aan jouw bureau. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om je eigen uilvormige pennenbakje met beweegbare vleugels en notitiehouder in de vorm van een envelop te maken. Daarnaast zitten er ook nog eens heel veel gekleurde tegels bij, zodat je alles kan personaliseren en je kamer volledig kan aanpassen aan jouw stemming.

Met deze set ervaar je hoe leuk het is om op een creatieve manier met LEGO® stenen te experimenteren en kan je jouw ontwerpvaardigheden vergroten met behulp van Harry Potter™ thema accessoires. Combineer deze set met andere sets zoals 41808 en 41811 (apart verkrijgbaar) om je helemaal klaar te maken voor het nieuwe schooljaar.

De LEGO® DOTS Hedwig™ Potloodhouder is geschikt voor dierenliefhebbers en Harry Potter™ fans van 6 jaar of ouder. Het potloodbakje is ongeveer 11 cm hoog, 14 cm breed en 5 cm diep en geeft genoeg ruimte voor al je potloden en pennen. De notitiehouder in de vorm van een envelop is perfect om al je belangrijke aantekeningen en memo's in te bewaren.

Met behulp van de bijgeleverde inspiratie kan je het pennenbakje en de notitiehouder op een eenvoudige manier in elkaar zetten en versieren. Laat je fantasie de vrije loop en creëer de mooiste ontwerpen met behulp van de gekleurde tegels.

LEGO® onderdelen worden al sinds 1958 vervaardigd volgens strikte industrienormen, wat ervoor zorgt dat alle onderdelen perfect op elkaar passen. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de kwaliteit van de set.

Veiligheid staat bij LEGO® altijd voorop en daarom worden alle LEGO® onderdelen uitvoerig getest om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

Geef deze LEGO® DOTS set cadeau aan een jonge Harry Potter™ fan of dierenvriend en bevorder zijn of haar creativiteit en verbeeldingskracht. Laat ze spelenderwijs ontdekken hoe leuk het is om met LEGO® stenen te spelen en hun eigen kamerdecoraties en opbergruimte te maken en aan hun persoonlijke stijl aan te passen om hun bureau netjes en georganiseerd te houden.

Bestel nu de LEGO® DOTS Hedwig™ Potloodhouder (41809) en ontdek de eindeloze speelmogelijkheden van LEGO® DOTS sets!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40560

Leraren van Zweinstein™

foto van lego set5007906

Hermelien Griffel™ sleutellampje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.