Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zweinstein™ Bureaukit 41811

Breng magisch plezier en creativiteit naar je bureau met de LEGO® DOTS Zweinstein™ Bureaukit (41811)! Deze set is ontworpen voor Harry Potter™ fans vanaf 8 jaar die dol zijn op knutselen en ontwerpen.
Het bevat vier verschillende kamerdecoraties, waaronder een Gouden Snaai™ notitiehouder, een fotolijst, een afdelingssjaal bakje en een geheim doosje.
Deze set biedt creatief versierplezier en helpt bij het opruimen van het bureau.
Bestel nu en breng magisch plezier naar je bureau!

Waar is LEGO Zweinstein™ Bureaukit 41811 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
856
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41811
lego insiders punten icoon
292
punten

Breng magisch plezier en creativiteit naar je bureau met de LEGO® DOTS Zweinstein™ Bureaukit (41811)! Deze set is ontworpen voor Harry Potter™ fans vanaf 8 jaar die dol zijn op knutselen en ontwerpen. Hiermee kunnen kinderen hun bureau op een leuke en stijlvolle manier netjes houden, terwijl ze hun passie voor de magische wereld van Harry Potter laten zien.

Deze magische LEGO DOTS bureauset bevat vier verschillende kamerdecoraties, waaronder een Gouden Snaai™ notitiehouder, een fotolijst met decoratieve extra's, een bakje in de vorm van een afdelingssjaal en een afsluitbaar geheim doosje. Ook vind je in de set een 8x8 zelfklevende patch en vele tegels, waaronder 10 van de 16 mogelijke tegels met opdruk. Bovendien is er een handleiding inbegrepen om de vier voorwerpen eenvoudig in elkaar te zetten.

De LEGO® DOTS Zweinstein™ Bureaukit is ideaal voor kinderen die houden van ontwerpen en Harry Potter. Met deze set kunnen kinderen eindeloos experimenteren en hun eigen bureau personaliseren met LEGO stenen. Stimuleer de creativiteit van je kind en zorg voor een opgeruimd humeur met deze handige set.

Deze leuke set biedt creatief versierplezier voor knutselfans van 8 jaar of ouder en is zowel leuk als praktisch. Kinderen kunnen hun bureau netjes houden terwijl ze hun passie voor ontwerpen, creativiteit en Harry Potter™ aan iedereen laten zien. Het staande fotolijstje heeft een hoogte van ca. 15 cm en een breedte van 9 cm, waardoor het perfect is om de favoriete schoolfoto of herinnering van jouw kind op een leuke manier neer te zetten.

Met de bijgeleverde inspiratie in de verpakking zet je de Harry Potter™ bureauaccessoires in een handomdraai in elkaar. Deze LEGO® DOTS set staat voor onbegrensde creativiteit. Kinderen kunnen eindeloos experimenteren met de bureauaccessoires en zelfklevende patch, waardoor ze stap voor stap hun vindingrijkheid ontwikkelen.

Bovendien voldoen LEGO® onderdelen al sinds 1958 aan strikte industrienormen, waardoor ze elke keer weer goed op elkaar passen. De onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Je kunt dus met vertrouwen ontwerpen met deze LEGO® DOTS Zweinstein™ Bureaukit.

Ontdek hoe leuk het is om met LEGO® stenen te spelen door je kamerdecoraties te personaliseren en zo vaak te veranderen als je maar wilt. Bestel nu de LEGO® DOTS Zweinstein™ Bureaukit en breng magisch plezier naar je bureau!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (25-05-2023) € 36.95 (25-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76401

Zweinstein™ Binnenplaats: Sirius’ redding

foto van lego set75946

Hongaarse Hoornstaart Toverschool Toernooi

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.