Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Harry Potter™ – Build your own adventure 5005905

Beleef de magie van Harry Potter met het betoverende LEGO Harry Potter boek met stenen.
Ontdek Zweinstein en creëer je eigen scènes en gebouwen.
Inclusief exclusieve LEGO-set met minifiguur.
Het ideale cadeau voor fans van alle leeftijden.
Bestel nu en ervaar urenlang bouwplezier.

Waar is LEGO Harry Potter™ – Build your own adventure 5005905 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005905
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap in de magische wereld van Harry Potter™ met LEGO®'s nieuwste creatie, het betoverende LEGO® Harry Potter™ boek met stenen, speciaal ontworpen voor onze jonge fans. Leef je uit met dit fantasierijke LEGO-boek dat bomvol staat met tips, trucs en bouwideeën die geïnspireerd zijn op de bekende scènes uit de Harry Potter-films.

Duik dieper in het leven op Zweinstein™ en ontdek de geheimen van de school voor tovenarij. Met meer dan tachtig pagina's aan inspiratie kun je jouw eigen gebouwen en omgevingen creëren en nog meer plezier beleven aan het bouwen met LEGO®.

Maar dat is nog niet alles, want dit magische boek bevat ook een exclusieve, 2-in-1 LEGO-set met een Harry Potter minifiguur, een spinner van een sorteerhoed en een draaiende open haard. Creëer de meest fantastische scènes en neem het op tegen Dreuzels en duistere krachten, terwijl je jouw eigen creaties opbouwt.

Het LEGO® Harry Potter™ boek met stenen is het ideale cadeau voor Harry Potter fans van alle leeftijden, met een stevige kaft van het boek en afmetingen van meer dan 25cm hoog en 21cm breed. Het boek zelf bevat meer dan genoeg informatie en speelplezier voor urenlang vermaak.

Ons LEGO® Harry Potter™ boek is exclusief verkrijgbaar in het Engels, maar biedt een fantastische manier om jouw Engelse vaardigheden te oefenen. Leer nieuwe woorden en zinnen terwijl je jouw eigen gebouwen creëert en materiaal recycleert, zodat het leuk blijft en ook nog eens educatief.

Bouw de meest spectaculaire kasteelruïnes en woonkamers vol detail en fantasie. Met het LEGO® Harry Potter™ boek met stenen is het allemaal mogelijk. Laat jouw creativiteit de vrije loop en beleef de meest bijzondere avonturen.

Het is tijd om jouw toverstok op te pakken en klaar te maken voor de mooiste bouwervaring van jouw leven. Ontdek de magie van Harry Potter en Zweinstein™ en beleef urenlang plezier met het LEGO® Harry Potter™ boek met stenen. Bestel hem nu!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.99 (29-04-2023) € 19.99 (29-04-2023) € 19.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006810

Magical Treasury

foto van lego set41616

Hermelien Griffel™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.