Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Let's Play Quidditch™ 5007373

Ben je dol op Zwerkbal™ en Harry Potter™? Dan is LEGO set 5007373 een geweldig cadeau! Het bevat een boek vol bekende personages en Zwerkbal™ avonturen, plus een minifiguur van Carlo Kannewasser. Het boek is 28 cm lang en biedt urenlang speelplezier met activiteiten en puzzels. Bestel nu en beleef je eigen magische avonturen in de wereld van Zwerkbal™!

Waar is LEGO Let's Play Quidditch™ 5007373 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007373
lego insiders punten icoon
67
punten

Ben je dol op Zwerkbal™, de meest opwindende sport op Zweinstein™? Dan is LEGO set 5007373 echt iets voor jou! Deze set is geschikt voor jongeren vanaf 5 jaar en biedt urenlang speelplezier met een leuke mix van activiteiten en puzzels, allemaal geïnspireerd op Zwerkbal™.

Het hoogtepunt van deze set is het boek vol bekende personages en gebeurtenissen uit de Harry Potter™ films. Het boek neemt je mee op een spannende reis van een beginnende vlieger tot aanvoerder van het team van Griffoendor™! En alsof dat nog niet genoeg is, bevat het boek ook stripverhalen en een lang verhaal om van te genieten.

Maar dat is nog niet alles! Bij deze set zit ook een minifiguur van Carlo Kannewasser, die kinderen zelf kunnen bouwen. Met deze minifiguur kunnen ze hun eigen Zwerkbal™ avonturen bedenken en beleven. En wie wil er nu niet spelen met personages uit de Harry Potter™ films?

Dit boek is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om cadeau te geven! Het is een geweldig cadeau voor alle Harry Potter™ fans, of ze nu jonge heksen, tovenaars of dreuzels zijn. Verwen jezelf of verras iemand anders met deze LEGO® minifiguur van Carlo Kannewasser en het avontuurlijke boek.

Met dit boek kun je overal en altijd plezier beleven. Het is geschreven in het Engels, maar er zijn ook versies in andere talen verkrijgbaar. Het boek is ongeveer 28 cm lang en 20 cm breed, perfect om overal mee naartoe te nemen. Of je nu thuis bent, bij vrienden op bezoek bent of op reis bent, je kunt altijd genieten van de spannende wereld van Zwerkbal™.

Het boek bevat 32 pagina's in kleur en staat vol met activiteiten die gebaseerd zijn op de personages en Zwerkbal™ avonturen uit de Harry Potter™ films. Je zult je nooit vervelen met dit boek, er is altijd iets nieuws te ontdekken en te doen.

Dus waar wacht je nog op? Haal nu LEGO set 5007373 in huis en duik in de magische wereld van Zwerkbal™ en Harry Potter™. Beleef je eigen avonturen, word een vlieger en leid het Griffoendor™ team naar de overwinning! Dit is een set die je niet mag missen, dus bestel hem nu en begin met spelen!

Let op: deze set bevat kleine onderdelen en is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76403

Het Ministerie van Toverkunst™

foto van lego set40289

De Wegisweg™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.