Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Albus Perkamentus™ knuffel 5007454

Ontdek de wonderlijke wereld van Harry Potter met de betoverende Albus Perkamentus knuffel. Deze grote LEGO minifiguur is gemaakt van zachte stof en is de ideale reisgenoot voor jonge kinderen. Met prachtige details en een magische uitstraling is deze knuffel perfect om mee te spelen en te decoreren. Bestel nu en laat de magie tot leven komen in jouw eigen huis!

Waar is LEGO Albus Perkamentus™ knuffel 5007454 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007454
lego insiders punten icoon
225
punten

Ontdek de wonderlijke wereld van Harry Potter™ met de betoverende Albus Perkamentus™ knuffel, het wijze schoolhoofd van Zweinstein™. Deze knuffel is niet zomaar een knuffel, maar een grote versie van de LEGO® minifiguur van Albus Perkamentus, gemaakt van zachte stof. Hij is de ideale reisgenoot voor jonge kinderen en zal hen inspireren om hun eigen avonturenverhalen op Zweinstein te bedenken.

De Albus Perkamentus knuffel is niet alleen superzacht en knuffelbaar, maar ook stevig gemaakt met platte voeten. Zo kan hij rechtop staan op elk plat oppervlak en geeft hij elke kamer een magisch tintje, zelfs wanneer er even niet mee gespeeld wordt. Deze knuffel is ongeveer 33 cm hoog en is een perfect cadeau voor kinderen en Harry Potter fans van alle leeftijden.

De Albus Perkamentus knuffel is gemaakt van 100% polyester en heeft prachtige geborduurde details. Hij is gevuld met korrels van polyethyleen, wat hem nog knuffelbaarder maakt. Met deze knuffel kunnen kinderen heerlijk knuffelen, spelen en hem neerzetten. Of je nu een trouwe fan bent van Harry Potter of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau, de Albus Perkamentus knuffel zal zeker in de smaak vallen.

Naast het feit dat deze knuffel perfect is om mee te knuffelen en te spelen, is hij ook een geweldige decoratie voor elke Harry Potter fan. Zet hem op je bureau, boekenplank of nachtkastje en laat iedereen zien dat je een echte liefhebber bent van Zweinstein en de tovenaarswereld.

Deze Albus Perkamentus knuffel is niet zomaar een knuffel, maar een waar verzamelobject. Voeg hem toe aan je verzameling LEGO Harry Potter minifiguren en maak je collectie compleet. Of begin je verzameling met deze speciale knuffel, die zeker de aandacht zal trekken van andere fans.

De Albus Perkamentus knuffel is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Herbeleef je favoriete momenten uit de Harry Potter films of bedenk je eigen magische avonturen. Laat je fantasie de vrije loop en duik in de betoverende wereld van Zweinstein.

Deze knuffel is niet alleen geschikt voor de jongere Harry Potter fans, maar ook voor de volwassenen die zijn opgegroeid met de boeken en films. Het is een tijdloos stuk speelgoed dat generaties lang plezier zal brengen.

Dus of je nu jong of oud bent, een fanatieke Harry Potter liefhebber of gewoon op zoek naar een uniek cadeau, de Albus Perkamentus knuffel is voor iedereen. Bestel hem vandaag nog en laat de magie tot leven komen in jouw eigen huis.

Wacht niet langer en ontdek de magie van Zweinstein met de Albus Perkamentus knuffel. Hij zal je betoveren met zijn zachte stof, prachtige details en lieve uitstraling. Begin je eigen avontuur en beleef de wereld van Harry Potter op een unieke en speelse manier.

Bestel de Albus Perkamentus knuffel nu en maak je verzameling compleet!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75957

De Collectebus™

foto van lego set76384

Zweinstein™ Moment: Herbologieles

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.