Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hogwarts™ Lunch Set 5007882

Ervaar de magie van de Toverwereld tijdens elke lunchpauze met de LEGO Harry Potter Hogwarts Lunchset. Deze set bestaat uit een lunchbox en een drinkfles met illustraties van iconische Harry Potter-personages. De drinkfles heeft een hygiënische dop en de deksel kan gemakkelijk worden losgedraaid om bij te vullen en schoon te maken. De lunchbox heeft een voedselverdeler en kan ook gebruikt worden als een bord. Maak van elke lunch een avontuur en voeg een beetje magie toe aan je dagelijkse routine!

Waar is LEGO Hogwarts™ Lunch Set 5007882 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007882
lego insiders punten icoon
71
punten

Beleef de magie van de Toverwereld tijdens elke lunchpauze met de LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ Lunchset. Dit is het perfecte cadeau-idee voor kinderen van 3 jaar en ouder. De set bestaat uit een lunchbox en een drinkfles, beide versierd met illustraties van iconische LEGO Harry Potter-personages. De drinkfles heeft een hygiënische dop en de deksel kan gemakkelijk worden losgedraaid om bij te vullen en schoon te maken. De lunchbox heeft een verplaatsbare voedselverdeler aan de binnenkant en de deksel kan eenvoudig worden vastgezet of losgemaakt om te gebruiken als een bord.

Met deze magische lunchset wordt elke lunchpauze een avontuur in de Toverwereld. Neem jouw favoriete Harry Potter-personages mee naar school, naar het park of waar je ook maar naartoe gaat. De lunchbox en drinkfles zijn prachtig versierd met kleurrijke afbeeldingen van Harry Potter, Hermelien Griffel, Ron Wemel en andere geliefde karakters. Zo voel je je elke keer weer alsof je deel uitmaakt van de magische wereld van Zweinstein.

De drinkfles is niet alleen mooi om te zien, maar ook praktisch in gebruik. Dankzij de handige hygiënische dop blijven jouw drankjes altijd vers en smaakvol. De deksel is gemakkelijk los te draaien, zodat je de fles eenvoudig kunt bijvullen en schoonmaken. Geen gedoe meer met lekkende drinkflessen of lastig te openen deksels. Met de LEGO Harry Potter drinkfles geniet je altijd van een verfrissend drankje, waar je ook bent.

De lunchbox is niet zomaar een gewone lunchbox. Deze heeft een slimme voedselverdeler aan de binnenkant, zodat je jouw favoriete eten gescheiden kunt houden. Geen last meer van geplette boterhammen of kleverige fruitresten. De lunchbox houdt jouw lunch vers en smakelijk, precies zoals jij het wilt. En als je de deksel losmaakt, heb je meteen een handig bord om van te eten. Geen gedoe meer met extra borden en geen geknoei met eten. Gewoon genieten van jouw lunch, waar je maar wilt.

Met de LEGO Harry Potter Hogwarts Lunchset wordt elke lunchpauze een feestje. Laat jouw vrienden versteld staan met deze coole Harry Potter-accessoires. De kleurrijke afbeeldingen en de iconische personages maken van elke lunch een magische ervaring. Of je nu een fanatieke Harry Potter-fan bent of gewoon dol bent op LEGO, deze lunchset is een must-have voor alle avontuurlijke jongeren en volwassenen.

Geef de LEGO Harry Potter Hogwarts Lunchset cadeau aan een speciaal iemand. Of je nu jouw kind wilt verrassen met een uniek cadeau of een vriend(in) blij wilt maken met een magische traktatie, deze lunchset is altijd een schot in de roos. Jouw cadeau zal zeker in de smaak vallen en zorgt voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Bestel nu de LEGO Harry Potter Hogwarts Lunchset en beleef elke lunchpauze in stijl. Kom binnen in de wondere wereld van Zweinstein, waar avontuur en magie nooit ver weg zijn. Met de lunchbox en drinkfles met jouw favoriete Harry Potter-personages voel je je elke keer weer alsof je deel uitmaakt van het betoverende universum van Harry, Hermelien, Ron en hun vrienden.

Wacht niet langer en voeg een vleugje magie toe aan jouw dagelijkse lunchroutine. Bestel de LEGO Harry Potter Hogwarts Lunchset vandaag nog en maak van elke lunchpauze een betoverend avontuur. Jouw vrienden zullen jaloers zijn op jouw coole lunchaccessoires en je zult altijd uitkijken naar het moment waarop je weer kunt genieten van jouw favoriete gerechten met jouw favoriete Harry Potter-personages.

Laatste update: 2023-12-29 09:44:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76398

Zweinstein™ Ziekenhuisvleugel

foto van lego set5007493

Hedwig™ knuffel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.