Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ron Wemel™ sleutellampje 5007907

Verlicht je dag met het LEGO Harry Potter™ Ron Weasley™ sleutellicht. Deze verstelbare minifiguur heeft LED-lampjes in zijn voeten en kan gemakkelijk aan je tas of sleutels worden bevestigd. Met een druk op de borst activeer je de lampjes en kan het licht in verschillende richtingen schijnen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en fans van Harry Potter™. Batterijen inbegrepen. Bestel vandaag nog voor magisch plezier!

Waar is LEGO Ron Wemel™ sleutellampje 5007907 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007907
lego insiders punten icoon
112
punten

Laat je fantasie de vrije loop en betreed de betoverende wereld van Harry Potter met het LEGO® Harry Potter™ Ron Weasley™ sleutellicht. Deze grote, verstelbare LEGO minifiguur is uitgerust met heldere LED-lampjes in beide voeten, die kunnen worden geactiveerd door simpelweg op de borst te drukken. Dit magische cadeau is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Je kunt de sleutelhanger gemakkelijk bevestigen aan je tas, rugzak of sleutels, en de lampjes gaan automatisch uit om de batterijen langer mee te laten gaan. De batterijen zijn inbegrepen.

Met het Ron Weasley™ sleutellicht haal je een sleutelhanger in huis met een grote, verstelbare LEGO minifiguur van Ron Weasley. Deze minifiguur is uitgerust met 2 heldere LED-lampjes in de voeten en is bevestigd aan een stevige sleutelring en ketting. Zo kun je hem altijd met je meedragen en heb je altijd een handig lichtbronnetje bij de hand.

De lampjes van het sleutellicht kun je gemakkelijk activeren door op de borst van de minifiguur te drukken. Hiermee zet je de LED-lampjes aan, en je kunt de benen van de minifiguur bewegen om het licht in verschillende richtingen te laten schijnen. Zo kun je altijd het perfecte licht vinden, waar je ook bent.

Dit Ron Weasley™ sleutellicht is niet alleen een leuk cadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder, maar ook voor alle fans van Harry Potter™. De grote LEGO minifiguur van Ron Weasley™ is ongeveer 7 cm hoog en ziet er net zo uit als in de films. Het sleutellicht heeft ook een handige automatische uitschakelfunctie, zodat de batterijen langer meegaan en je er extra lang plezier van kunt hebben. En maak je geen zorgen, de batterijen zijn inbegrepen, dus je kunt meteen aan de slag!

Met het LEGO® Harry Potter™ Ron Weasley™ sleutellicht haal je een stukje toverwereld in huis. Of je nu een fan bent van Harry Potter™ of gewoon houdt van LEGO, dit sleutellicht is een geweldig cadeau voor zowel jongeren als volwassenen. Beleef magische avonturen en ontdek de Tovenaarswereld samen met Ron Weasley™. Verzamel al je favoriete personages en maak je eigen avonturen na.

Het Ron Weasley™ sleutellicht is niet alleen handig, maar ook nog eens ontzettend leuk om mee te spelen. Je kunt de minifiguur van Ron Weasley™ gemakkelijk buigen en aanpassen, zodat hij in verschillende poses kan staan. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de meest spannende avonturen voor Ron Weasley™ en je andere favoriete personages uit Harry Potter™. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Met het LEGO® Harry Potter™ Ron Weasley™ sleutellicht kun jij, net als Ron Weasley™, de wereld van Harry Potter™ verlichten. Of je nu op zoek bent naar je sleutels in het donker, een extra lampje nodig hebt tijdens het kamperen of gewoon een stukje magie wilt toevoegen aan je dagelijkse leven, dit sleutellicht is de ideale metgezel. Neem hem overal mee naartoe en laat iedereen zien dat jij een echte fan bent van Harry Potter™.

Wacht niet langer en haal nu het LEGO® Harry Potter™ Ron Weasley™ sleutellicht in huis. Dit magische cadeau is ideaal voor zowel jongeren als volwassenen en brengt de Tovenaarswereld tot leven. Verlicht je dag met wat magie en beleef de meest fantastische avonturen samen met Ron Weasley™. Bestel vandaag nog en ontdek alle mogelijkheden die dit sleutellicht te bieden heeft. Plezier gegarandeerd!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76387

Zweinstein™: Pluizige ontmoeting

foto van lego set76415

De Slag om Zweinstein™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.