Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Knight Bus™ Bag Tag 5008085

Voeg wat magie toe aan de reizen van jouw jonge tovenaar met de LEGO Harry Potter Knight Bus Bag Tag. Een flexibele en duurzame bagagelabel met afbeelding van de iconische Knight Bus. Perfect cadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder. Laat jouw persoonlijkheid en liefde voor magie zien met deze stijlvolle accessoire. Embrace the magic!

Waar is LEGO Knight Bus™ Bag Tag 5008085 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008085
lego insiders punten icoon
65
punten

Maak de dagelijkse avonturen van jouw jonge tovenaar nog magischer met de LEGO® Harry Potter™ Knight Bus™ Bag Tag! Deze flexibele en duurzame bagagelabel van siliconen heeft een afbeelding van de LEGO brick-built driedubbeldekker Knight Bus en een lus voor eenvoudige bevestiging. Een betoverend cadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder, de tag heeft ruimte op de achterkant om persoonlijke contactgegevens te schrijven, zodat jonge tovenaars, heksen of Dreuzels™ gemakkelijk hun spullen kunnen herkennen.

Met deze leuke bagagetag kunnen jongeren en volwassenen hun spullen identificeren op een unieke en magische manier. De afbeelding van de iconische Knight Bus zal ongetwijfeld de aandacht trekken en een vleugje magie toevoegen aan elke reis. De duurzame siliconen constructie zorgt ervoor dat de tag lang meegaat, zelfs tijdens de meest avontuurlijke reizen.

Of je nu een fan bent van Harry Potter™ of gewoon dol bent op LEGO bouwsets, deze Knight Bus bagagetag is een must-have voor elke verzameling. Het is niet alleen een handige manier om jouw bagage te labelen, maar ook een stijlvol accessoire dat jouw persoonlijkheid en liefde voor magie laat zien.

Dit unieke cadeau is perfect voor jonge tovenaars en heksen die op zoek zijn naar een beetje extra magie in hun dagelijks leven. De speelse uitstraling en praktische toepassing maken deze LEGO Harry Potter Knight Bus Bag Tag een geschenk dat zowel leuk als functioneel is.

Dus waar wacht je nog op? Voeg wat betovering toe aan jouw reizen met de LEGO Harry Potter Knight Bus Bag Tag! Een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar om iemand speciaal te verrassen. Laat zien wie je bent en omarm de magie met deze unieke en charmante bagagetag van LEGO.

Laatste update: 2024-04-01 11:07:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.