Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Harry Potter™ Quidditch™ Bag Tag 5008102

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Harry Potter™ met het Harry Potter™ Quidditch™ Bagagelabel. Dit label met een levendige illustratie van de Harry Potter LEGO® minifiguur die Quidditch speelt, is perfect om je bagage te herkennen tijdens je reizen. Een magisch cadeau voor jonge tovenaars, dit label is praktisch, stijlvol en een must-have voor elke Harry Potter™- en LEGO®-liefhebber. Bestel vandaag nog en voeg wat magie toe aan je avonturen!

Waar is LEGO Harry Potter™ Quidditch™ Bag Tag 5008102 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008102
lego insiders punten icoon
65
punten

Stap binnen in de magische wereld van Harry Potter™ en laat de avonturen van Quidditch™ tot leven komen met de Harry Potter™ Quidditch™ Bagagelabel. Dit reislabel is versierd met een illustratie van de Harry Potter LEGO® minifiguur die Quidditch speelt, en op de achterkant is er ruimte om persoonlijke contactinformatie op te schrijven, zodat kinderen hun spullen gemakkelijk kunnen herkennen. Een magisch cadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder, het label heeft een lus om eenvoudig te bevestigen aan een koffer, rugzak, tas of lunchbox.

Duik in de wereld van Harry Potter™ en beleef spannende avonturen op de bezemsteel! Met het Harry Potter™ Quidditch™ Bagagelabel kun je je eigen persoonlijke stempel drukken op je reisbenodigdheden. Het label is versierd met een levendige illustratie van de Harry Potter LEGO® minifiguur die Quidditch speelt, waardoor je direct wordt ondergedompeld in de magie van de tovenaarswereld.

Laat je bagage opvallen en maak een statement met het Harry Potter™ Quidditch™ Bagagelabel. Of je nu reist met het vliegtuig, de trein of gewoon naar school gaat, dit label is de perfecte manier om je liefde voor Harry Potter™ te tonen. Met zijn opvallende illustratie van de Harry Potter LEGO® minifiguur in actie tijdens een potje Quidditch, zal dit label zeker de aandacht trekken en bewonderende blikken opleveren.

Op zoek naar een cadeau voor een Harry Potter™-fan? Zoek niet verder! Het Harry Potter™ Quidditch™ Bagagelabel is de ideale keuze. Of het nu voor een verjaardag, vakantie of gewoon zomaar is, dit label zal zeker in de smaak vallen bij zowel jonge tovenaars als volwassenen die stiekem nog steeds dromen over het spelen van Quidditch.

Het Harry Potter™ Quidditch™ Bagagelabel is niet alleen geweldig om je bagage te identificeren, maar het is ook een leuk speeltje op zich. Laat je fantasie de vrije loop en verzin je eigen Quidditch wedstrijden met je LEGO® minifiguur. Creëer je eigen magische wereld en beleef urenlang speelplezier met dit veelzijdige label.

Dit label is speciaal ontworpen voor reislustige jongeren en volwassenen die hun liefde voor Harry Potter™ willen tonen, waar ze ook naartoe gaan. Met zijn stevige constructie kan dit label de zwaarste reizen aan, zodat je erop kunt vertrouwen dat het je bagage veilig en herkenbaar houdt.

Het Harry Potter™ Quidditch™ Bagagelabel is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn levendige kleuren en gedetailleerde illustraties is dit label een echte eyecatcher. Laat je persoonlijkheid stralen en laat de wereld zien dat je een echte Harry Potter™ fan bent met dit unieke accessoire.

Ben je een fanatieke LEGO® verzamelaar? Dan mag het Harry Potter™ Quidditch™ Bagagelabel zeker niet ontbreken in je collectie. Dit limited edition item is een must-have voor elke Harry Potter™- en LEGO®-liefhebber. Voeg dit label toe aan je verzameling en maak indruk op je vrienden met dit exclusieve stukje magie.

Het Harry Potter™ Quidditch™ Bagagelabel is niet zomaar een label, het is een reisgenoot die je avonturen nog specialer maakt. Of je nu naar Zweinstein gaat, een weekendje weg of gewoon naar school, dit label houdt je bagage niet alleen veilig, maar brengt ook de magie van Harry Potter™ tot leven, waar je ook bent.

Kies voor de magie van Harry Potter™ en voeg het Harry Potter™ Quidditch™ Bagagelabel toe aan je collectie. Met zijn unieke karakter en betoverende uitstraling is dit label een must-have voor elke fan. Laat je innerlijke tovenaar los en ga op avontuur met Harry Potter™ en zijn vrienden, terwijl je je spullen gemakkelijk kunt herkennen dankzij dit praktische en stijlvolle label.

Wacht niet langer en voeg het Harry Potter™ Quidditch™ Bagagelabel toe aan je winkelwagentje. Laat de magie beginnen en ga op avontuur met Harry Potter™ en zijn vrienden, terwijl je je bagage beschermt en personaliseert met dit unieke label. Bestel vandaag nog en dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Harry Potter™!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71043

Kasteel Zweinstein™

foto van lego set40419

Hogwarts™ Leerlingen Acc. set

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.