Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Albus Dumbledore™ Bag Tag 5008111

Laat je loyaliteit aan de Orde van de Feniks zien met de Albus Dumbledore Bag Tag. Deze duurzame en flexibele tag heeft een afbeelding van de Albus Dumbledore LEGO minifiguur met Fawkes de feniks. Met ruimte voor persoonlijke contactgegevens en een perfect cadeau voor Harry Potter fans vanaf 6 jaar en ouder. Voeg wat magie toe aan je leven en bestel vandaag nog je eigen exemplaar.

Waar is LEGO Albus Dumbledore™ Bag Tag 5008111 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008111
lego insiders punten icoon
65
punten

Harry Potter™ fans kunnen hun loyaliteit aan de Orde van de Feniks laten zien, waar ze ook gaan, met de Albus Dumbledore™ Bag Tag. Deze flexibele, duurzame siliconen tag heeft een afbeelding van de Albus Dumbledore LEGO® minifiguur met zijn trouwe feniks Fawkes™ en heeft een lusje voor eenvoudige bevestiging. Een betoverend cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder, deze reistag heeft ruimte op de achterkant om persoonlijke contactgegevens op te schrijven, zodat ze hun spullen gemakkelijk kunnen identificeren.

Met de Albus Dumbledore™ Bag Tag kunnen Harry Potter™ fans hun liefde voor de magische wereld overal laten zien. Of je nu naar school gaat, op vakantie bent of gewoon je dagelijkse avonturen beleeft, deze tag is de perfecte metgezel. Hij is gemaakt van flexibel en duurzaam silicone, wat ervoor zorgt dat hij lang meegaat en goed tegen een stootje kan. De afbeelding van de Albus Dumbledore LEGO® minifiguur met zijn trouwe feniks Fawkes™ zal zeker de aandacht trekken en bewonderende blikken opleveren.

De Albus Dumbledore™ Bag Tag is niet alleen een fraai accessoire, maar ook nog eens functioneel. Aan de achterkant is er ruimte om je persoonlijke contactgegevens op te schrijven. Zo kun je altijd gemakkelijk je spullen terugvinden, mocht je ze ooit kwijtraken. En laten we eerlijk zijn, met zo'n unieke en opvallende tag wil je natuurlijk niet dat iemand anders ermee vandoor gaat. Het is jouw ultieme symbool van loyaliteit aan de Orde van de Feniks en aan de magische wereld van Harry Potter™.

De Albus Dumbledore™ Bag Tag is niet zomaar een gadget, het is een collector's item voor echte Harry Potter™ fans. Het LEGO® minifiguur van Albus Dumbledore is tot in het kleinste detail nagemaakt en met zijn kenmerkende outfit en lange witte baard is hij direct herkenbaar. Samen met zijn trouwe feniks Fawkes™ staat hij klaar om je te vergezellen op al je reizen en avonturen. Of je nu een reis maakt naar Zweinstein, rondhangt in de Wegisweg of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, met deze tag ben je altijd verbonden met de magische en mysterieuze wereld van Harry Potter™.

De Albus Dumbledore™ Bag Tag is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassen Harry Potter™ fans. Of je nu op kantoor bent, op zakenreis gaat of gewoon een dagje uit hebt gepland, deze tag voegt een vleugje magie toe aan je dagelijkse leven. Laat zien aan de wereld dat je een echte tovenaar bent en breng een stukje Hogwarts met je mee, waar je ook naartoe gaat.

Het Albus Dumbledore™ Bag Tag is ook een geweldige cadeau-optie voor een echte Harry Potter™ fan. Of het nu voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar is, deze tag zal zeker in de smaak vallen. Het is niet zomaar een cadeautje, het is een stukje magie in de palm van je hand. Het zal de ontvanger herinneren aan de avonturen van Harry Potter™ en de moed en loyaliteit van Albus Dumbledore en de Orde van de Feniks.

Dus waar wacht je nog op? Voeg wat magie toe aan je leven en laat iedereen zien dat je trouw bent aan de Orde van de Feniks met de Albus Dumbledore™ Bag Tag. Of je nu een jonge avonturier bent of een volwassen fan die maar niet genoeg kan krijgen van Harry Potter™, deze tag is de perfecte manier om je passie te uiten. Bestel vandaag nog je eigen exemplaar en laat de magische wereld van Hogwarts altijd bij je zijn.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5007906

Hermelien Griffel™ sleutellampje

foto van lego set30392

Hermione’s Study Desk

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.