Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Expecto Patronum 75945

Stap in de magische wereld van Harry Potter met LEGO set 75945 Expecto Patronum.
Beleef de spannende scène in het Verboden Bos waar Harry en Sirius worden aangevallen door Dementors.
Met de krachtige spreuk Expecto Patronum kan Harry een Patronus oproepen om zichzelf en Sirius te beschermen.
Deze bouwset bevat 4 minifiguren, gedetailleerde bosomgeving en een opvallende glinsterende hertenfiguur.
Koop vandaag nog jouw set en beleef jouw eigen magische avonturen!

Waar is LEGO Expecto Patronum 75945 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
121
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75945
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap in de magische wereld van Harry Potter™ met de LEGO® Harry Potter 75945 Expecto Patronum bouwset, perfect voor fans van 7 jaar en ouder. Deze set neemt je mee naar een spannende scène bij het Grote Meer in het Verboden Bos, waar Harry en zijn peetvader Sirius Zwarts™ worden aangevallen door de gevreesde Dementors™.

Maar geen paniek, met de krachtige spreuk Expecto Patronum kan Harry een Patronus oproepen om zichzelf en Sirius te beschermen. En met deze bouwset kunnen kinderen deze magische scène opnieuw tot leven brengen! Vuurt de toverspreuk af op de 2 Dementor minifiguren en zie hoe de hertenfiguur van Harry tevoorschijn komt om de Dementors te verdrijven.

Maar dat is nog niet alles! Met deze bouwset kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken in het Verboden Bos. De set bevat 4 minifiguren, waaronder Harry Potter, Sirius Zwarts en 2 Dementors. De bosomgeving is gedetailleerd en er zijn 2 bouwbare bomen met een toverspreuk-schietfunctie. Maar het meest opvallende aan deze set is de halfdoorschijnende, glinsterende hertenfiguur die nieuw is vanaf juni 2019 en ruimte biedt voor een minifiguur op zijn rug. Wat een unieke toevoeging aan jouw LEGO® Harry Potter collectie!

De set is ook voorzien van Harry's toverstaf, zodat kinderen de spreuk Expecto Patronum kunnen uitspreken, net zoals hij deed in de film Harry Potter™ en de Gevangene van Azkaban™. Met een hoogte van 13 cm, breedte van 8 cm en diepte van 4 cm is de grootste boom van de set ook nog eens indrukwekkend groot en biedt een geweldige achtergrond voor allerlei speelplezier.

De LEGO® Harry Potter 75945 Expecto Patronum bouwset geeft kinderen en volwassen fans de kans om hun favoriete moment uit de film opnieuw tot leven te brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze set, die een magische wereld oproept vol fantasierijk speelplezier.

Koop vandaag nog jouw LEGO® Harry Potter 75945 Expecto Patronum bouwset en beleef jouw eigen magische avonturen in het Verboden Bos!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (24-05-2023) € 16.95 (24-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set5007493

Hedwig™ knuffel

foto van lego set5008110

Hedwig™ Bag Tag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.