Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hongaarse Hoornstaart Toverschool Toernooi 75946

De LEGO set 75946 is perfect voor Harry Potter fans vanaf 8 jaar.
Het bevat een Hongaarse Hoornstaart-draak, 4 minifiguren en een tent met accessoires.
Beleef magische avonturen en versla de draak om het gouden ei te bemachtigen.
Deze gedetailleerde set zorgt voor een onvergetelijke speelervaring.
Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.
Bestel nu en ervaar de magie van Harry Potter.

Waar is LEGO Hongaarse Hoornstaart Toverschool Toernooi 75946 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 39.9519-09-2024

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
265
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75946
lego insiders punten icoon
300
punten

Ben jij een echte Harry Potter™ fan en wil jij het gevecht aangaan met een van de gevaarlijkste draken in de toverwereld? Dan is de LEGO® Harry Potter 75946 Hongaarse Hoornstaart Toverschool Toernooi set het perfecte cadeau vol magische avonturen voor kinderen vanaf 8 jaar. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je Harry helpt om het gouden ei te bemachtigen en de leerlingen van andere toverscholen te verslaan. Maar pas op, want er moet ook nog een Hongaarse Hoornstaart worden verslagen. Durf jij het aan?

Met deze Harry Potter LEGO drakenset beleef jij eindeloze fantasierijke avonturen. De set komt met 4 minifiguren, waaronder Harry Potter, Fleur Delacour, Carlo Kannewasser en Viktor Kruml. Elk personage heeft zijn eigen toverstok en in de tent die open kan, vind je een bed, 2 kopjes, een kleine plank en een fles toverdrank. Zo wordt het Toverschool Toernooi nog realistischer en kun jij je helemaal inleven in het spannende avontuur.

Maar het hoogtepunt van deze set is natuurlijk de Hongaarse Hoornstaart-draak met vlammen uit zijn bek en beweegbare poten en vleugels. Het vergt behendigheid en toverwerk om het gevaarlijke beest te verslaan en het gouden ei te bemachtigen. Ook krijg je Harry's racebezem Vuurflits, een rotsachtig gedeelte met het gouden ei en een ketting om de draak mee vast te maken. Zo ben jij helemaal klaar voor het grote gevecht!

De details in deze set zijn verbluffend en zorgen voor een onvergetelijke spelervaring. De Hongaarse Hoornstaart met opengeslagen vleugels is maar liefst 7 cm hoog, 27 cm lang en 34 cm breed. De tent is gesloten ca. 7 cm hoog, 10 cm breed en 7 cm diep en geopend ca. 7 cm hoog, 14 cm breed en 5 cm diep. Het is een cadeau waar je nog lang plezier van zult hebben en waar je keer op keer nieuwe avonturen mee kunt beleven.

De LEGO® Harry Potter 75946 Hongaarse Hoornstaart Toverschool Toernooi set is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die nog steeds fan zijn van de boeken en films. Het is een geweldige manier om terug te gaan naar de magische wereld van Harry Potter en om nieuwe herinneringen te maken. Laat je betoveren door deze prachtige set en beleef samen met je vrienden of familie de spannendste avonturen.

Koop nu de LEGO® Harry Potter 75946 Hongaarse Hoornstaart Toverschool Toernooi set en stap binnen in de magische wereld van Harry Potter. Geef je fantasie de vrije loop en beleef eindeloze avonturen met deze geweldige set. Bestel hem nu en ontvang hem snel thuis!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.95 (25-05-2023) € 39.95 (25-05-2023) € 39.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76430

Kasteel Zweinstein™: Uilenvleugel

foto van lego set5008086

Hermione Granger™ Bag Tag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.