Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hagrids huisje: Scheurbeks ontsnapping 75947

Beleef de magische wereld van Harry Potter met LEGO set 75947 Hagrids huisje: Scheurbeks ontsnapping.
Red Scheurbek van de bijl van de Beul en verstop je in het pompoenveldje wanneer de Minister van Toverkunst en de Beul arriveren.
Deze gedetailleerde set bevat 6 minifiguren en diverse accessoires.
Laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier met deze LEGO set.
Verzamel alle Harry Potter LEGO sets en breid je verzameling uit! Bestel nu en ontdek de magische wereld van Harry Potter.

Waar is LEGO Hagrids huisje: Scheurbeks ontsnapping 75947 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 64.9519-09-2024

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
496
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75947
lego insiders punten icoon
487
punten

Welkom in de magische wereld van Harry Potter™ en de Gevangene van Azkaban™! Met de LEGO® Harry Potter 75947 Hagrids huisje: Scheurbeks ontsnapping set kunnen jonge heksen en tovenaars de meest fantastische avonturen beleven. Deze set is geschikt voor Harry Potter fans van 8 jaar en ouder.

Met deze speelset kunnen kinderen zich helemaal uitleven en zich wanen in het gedetailleerde interieur van Hagrids huisje. Verstop je in het pompoenveldje van Hagrid zodra de Minister van Toverkunst en de Beul arriveren, om daarna Scheurbek te redden van de bijl van de Beul. Het is eindeloos speelplezier met deze Harry Potter LEGO set!

De set bevat 6 minifiguren: Hagrid™, Harry Potter, Ron Wemel™, Hermelien Griffel™, de Beul en de Minister van Toverkunst - die allemaal nieuw zijn vanaf juni 2019. Ook zit er een bouwbare figuur van Scheurbek bij, compleet met beweegbare vleugels en kop die vastzitten aan een afneembare ketting.

De boshut van Hagrid is in twee delen gebouwd en bevat een pompoenveldje eromheen. Het kantoor van Hagrids huisje is voorzien van een bureau met een stoel, een kaars, een kist, een chocokikker, een exemplaar van de krant De Ochtendprofeet en zelfs een spin. In de woonkamer staat een tafel met 2 stoelen, een bouwbare leunstoel, een haard met een verlichtingssteen, een ei in een kom en nog veel meer.

Ook zijn er tal van accessoires en functies aanwezig in de set, zoals pompoenen, een lantaarn, een bijl, 3 toverstokken, de hoed van de Minister van Toverkunst en een afneembare ketting voor Scheurbek. Hagrids huisje zelf is ongeveer 16 cm hoog, 23 cm breed en 12 cm diep. De figuur van Scheurbek met opengeslagen vleugels is ca. 5 cm hoog, 7 cm lang en 12 cm breed.

Laat je fantasie de vrije loop en beleef de meest magische avonturen met deze LEGO® Harry Potter 75947 Hagrids huisje: Scheurbeks ontsnapping set. Verzamel alle Harry Potter LEGO sets en breid je verzameling uit! Bestel deze set nu en ontdek de magische wereld van Harry Potter!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 64.95 (25-05-2023) € 64.95 (25-05-2023) € 64.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76386

Zweinstein™: Wisseldrank vergissing

foto van lego set75945

Expecto Patronum

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.