Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zwerkbal™ wedstrijd 75956

De 75956 Zwerkbal™ wedstrijd LEGO® Harry Potter™ speelset laat je de magische wereld van Harry Potter ervaren.
Beleef spannende Zwerkbal wedstrijden met bekende personages zoals Harry, Hermelien en professor Sneep™.
De set bevat torens voor de afdelingen Griffoendor™, Zwadderich™, Ravenklauw™ en Huffelpuf™, inclusief speelfuncties zoals een Beukerschieter en bewegende Wachterfunctie.
Speel de wedstrijden na of bedenk je eigen uitdagingen met deze speelset.
Geschikt voor jong en oud.
Bestel nu en ervaar zelf de magie van Zwerkbal™!

Waar is LEGO Zwerkbal™ wedstrijd 75956 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 54.9519-09-2024

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
500
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75956
lego insiders punten icoon
337
punten

Stap in de fantastische wereld van Harry Potter en beleef de meest opwindende tovenaarssport met de 75956 Zwerkbal™ wedstrijd LEGO® Harry Potter™ speelset! Ontmoet Harry, Hermelien en professor Sneep™ en neem deel aan de meest spectaculaire en meeslepende sport van de tovenaarswereld. De set bevat torens voor de afdelingen Griffoendor™, Zwadderich™, Ravenklauw™ en Huffelpuf™ met tribunes en speelfuncties, plus een basis met een Beukerschieter en 3 goalpalen met bewegende Wachterfunctie om de ringen te bewaken.

Deze LEGO Harry Potter set zit boordevol speelplezier en laat je de beroemde Zwerkbal wedstrijden uit de populaire Harry Potter films naspelen of je eigen leuke uitdagingen bedenken. Je kunt de Slurk door de ringen schieten met behulp van de op de bezem gemonteerde schietfunctie en de Beuker gebruiken om de spelers van hun bezems te werpen. Gebruik het openende luik van de Griffoendor™ toren om een speler in het Zwerkbal™ veld te brengen en houd de score bij met het scorebord van de Huffelpuf™ toren.

Met deze set kun je de wedstrijd vanuit alle hoeken beleven. Help Hermelien professor Sneep™ te betoveren met behulp van de pop-up vuurfunctie op de toren van Zwadderich™. Gebruik de megafoon en moedig je team aan vanaf de Ravenklauw™ toren. Beweeg de doelpaal om de Wachter voor de ringen te plaatsen en gebruik de afneembare megafoonelement van de Ravenklauw™ toren om je teamgenoten aanwijzingen te geven tijdens de wedstrijd.

De set bevat 6 minifiguren: Harry Potter™, Hermelien Griffel™, Severus Sneep™, Olivier Plank, Lucian Bakzijl en Marcus Hork. Pak de Slurk, Gouden Snaai™, Beukers en knuppel uit en bereid je voor op de wedstrijd!

De torens zijn elk ca. 18 cm hoog, 4 cm breed en 4 cm diep. De set wordt geleverd met accessoire-elementen zoals een kist, 2 toverstokken, 4 bezems, een Slurk, een Gouden Snaai™, een knuppel, 2 Beukers, een trofee, een megafoon en een scorebord.

Beleef nu zelf de magie van Zwerkbal™ met deze LEGO Harry Potter set. Voel de spanning van de wedstrijd en neem het op tegen je vrienden en familie. Deze set is geschikt voor jongeren en volwassenen en zorgt voor urenlang speelplezier. Bestel de set nu en stap in de wereld van Harry Potter en zijn vrienden!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 54.95 (25-05-2023) € 54.95 (25-05-2023) € 54.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set30420

Harry Potter™ en Hedwig™ Uilenpost

foto van lego set5008110

Hedwig™ Bag Tag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.