Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De koets van Beauxbatons: aankomst bij Zweinstein™ 75958

Beleef Harry Potter avonturen met LEGO set 75958 De koets van Beauxbatons.
Bouw een vliegende koets met beweegbare vleugels, benen en hoofd, inclusief 4 minifiguren en accessoires.
De set is een must-have voor elke fan van Harry Potter en biedt eindeloos speelplezier.

Waar is LEGO De koets van Beauxbatons: aankomst bij Zweinstein™ 75958 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 41.9519-09-2024

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
430
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75958
lego insiders punten icoon
375
punten

Stap in de betoverende wereld van Harry Potter en beleef de meest ongelooflijke avonturen met LEGO® Harry Potter™ 75958 De koets van Beauxbatons: aankomst bij Zweinstein™. Deze speelset zal de fantasie van jonge heksen en tovenaars zeker laten vliegen terwijl ze de meest spannende scènes uit Harry Potter en de Vuurbeker™ naspelen.

Met deze bouwset kun je een wilde rit maken in de prachtige vliegende koets van Beauxbatons naar Zweinstein. Met zijn beweegbare vleugels, benen en hoofd is de koets voorzien van twee vliegende paarden die je meenemen op een adembenemende reis. Gelukkig is Hagrid™ al klaar om de koets veilig te laten landen. Eenmaal veilig op de grond kan de koets worden omgebouwd tot een ruimte met 2 verdiepingen, compleet met een slaapkamer en een theegedeelte, waar Madame Mallemour, Fleur Delacour en Gabrielle Delacour nieuwe avonturen voorbereiden.

Deze prachtige LEGO® Harry Potter™ set wordt geleverd met 4 minifiguren: Hagrid™, Madame Mallemour, Fleur Delacour en Gabrielle Delacour. Hagrid™ draagt zijn kerstbalkostuum en Fleur en Gabrielle Delacour dragen hun schooluniformen en hebben allebei een toverstok.

De bouwbare speelgoedkoets heeft een deur die open kan, waardoor je ook binnenin kunt spelen. Bovendien kunnen de 2 gevleugelde paarden (ook wel Abraxans genoemd) bewegen met hun hoofden, benen en vleugels.

De set wordt geleverd met een scala aan accessoires zoals een kist, 4 lantaarns (bevestigd aan de koets), een brief, 4 theekopjes en een theepot, een fles met voer voor de paarden en 2 bordjes die Hagrid™ gebruikt om de koets veilig te laten landen. Met deze accessoires kun je je fantasie de vrije loop laten en nog meer avonturen beleven.

De speelgoedkoets is ongeveer 13 cm hoog, 30 cm lang en 21 cm breed wanneer deze met paarden is gemonteerd, en ongeveer 13 cm hoog, 18 cm lang en 8 cm breed wanneer deze zonder paarden is gemonteerd. In de woonruimte met 2 verdiepingen is de koets ongeveer 20 cm hoog.

Kortom, deze LEGO® Harry Potter™ bouwset is een absolute must-have voor elke fan van de beroemde tovenaar. Het is de perfecte manier om de wilde rit naar Zweinstein opnieuw te beleven en nieuwe avonturen te creëren in de magische wereld van Harry Potter.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 41.95 (25-05-2023) € 41.95 (25-05-2023) € 41.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75950

Aragog's schuilplaats

foto van lego set76425

Hedwig™ bij Ligusterlaan 4

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.