Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Harry Potter™ adventkalender 75964

De LEGO Harry Potter adventkalender (75964) bevat 24 deurtjes met verrassingen voor elke dag tot Kerstmis.
Inclusief 7 schattige minifiguren, zoals Harry Potter en Hermelien Griffel, en bouwwerken zoals de Zweinstein Express en de Grote Zaal.
Een perfect cadeau voor Harry Potter fans om te genieten van de magie tijdens de feestdagen.
Bestel nu en maak je feestdagen nog avontuurlijker!

Waar is LEGO LEGO® Harry Potter™ adventkalender 75964 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
305
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75964
lego insiders punten icoon
225
punten

Verwen jezelf of een Harry Potter-fan met de betoverende LEGO® Harry Potter™ adventkalender! Tel af naar Kerstmis met deze unieke adventkalender, compleet met 24 deurtjes boordevol LEGO Harry Potter verrassingen. Ontdek elke dag iets nieuws en creëer je eigen magische wereld in de stijl van de prachtige Harry Potter films!

De adventkalender bevat 7 schattige minifiguren van je favoriete personages, zoals Harry Potter™, Hermelien Griffel™, Ron Wemel™, professor Albus Perkamentus™, professor Banning en zelfs de architect van Zweinstein™! Plus een figuur van onze favoriete uil, Hedwig™ natuurlijk.

Met de LEGO Harry Potter™ adventkalender ontdek je elke dag nieuwe bouwwerken die perfect passen bij de feestdagen. Bouw bijvoorbeeld een microversie van de Zweinstein Express™, een bouwbare open haard met kerstversiering, een tafel uit de Grote Zaal met accessoires en zelfs een voetstuk dat versierd is met de 4 afdelingsvaandels.

Elke dag is een feestje met de LEGO Harry Potter™ adventkalender. Het is een uitstekende manier om te genieten van de magie van Harry Potter™ tijdens de kersttijd en de rest van het jaar. Je kunt fantastische scènes uit de films bouwen en naspelen en als je een beetje creatief bent, kun je zelfs nieuwe en levendige verhalen bedenken.

Dus, maak je klaar om Kerstmis te vieren in de tovenaarswereld met de LEGO Harry Potter™ adventkalender en ontdek 24 spannende verrassingen die je fantasie de vrije loop laten. Bestel nu en maak je feestdagen nog leuker en avontuurlijker!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75979

Hedwig™

foto van lego set854198

Dumbledore Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.