Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De opkomst van Voldemort™ 75965

Stap in de magische wereld van Harry Potter met LEGO set 75965, waar Harry Potter vastgeketend zit aan de grafsteen van Marten Vilijn op het kerkhof van Havermouth.
Help Harry Potter te ontsnappen aan de opkomst van Voldemort en een Dooddoener.
Deze set bevat vier minifiguren, accessoires en een verborgen compartiment.
Perfect voor fans van Harry Potter en LEGO.
Bestel vandaag nog en begin met spelen! (50 woorden)

Waar is LEGO De opkomst van Voldemort™ 75965 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
184
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75965
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap binnen in de magische wereld van Harry Potter™ met de LEGO® Harry Potter™ 75965 De opkomst van Voldemort™ set. Deze fantastische scène uit Harry Potter en de Vuurbeker™ zal jonge heksen en tovenaars betoveren en hun onverdeelde attentie trekken. De set bevat alles wat je nodig hebt voor een avontuur vol actie en spanning.

Als je de set opent, ontdek je dat Harry Potter™ vastgeketend zit aan de grafsteen van Marten Vilijn op het spookachtige kerkhof van Havermouth. Terwijl Peter Pippeling een toverdrankje brouwt, verschijnt Heer Voldemort™ op magische wijze wanneer je aan de stenen hendel trekt. En alsof dat nog niet genoeg is, roept hij ook nog een Dooddoener op om Harry Potter™ te achtervolgen.

Het is aan jou en Harry Potter™ om je vaardigheden te gebruiken en te ontsnappen voordat het te laat is. Met alle spreuken, verrassingen en spectaculaire duels in deze bouwset zul je je zeker niet vervelen. De set bevat vier minifiguren - Harry Potter™ met toverstok en in Toverschool Toernooi outfit, Heer Voldemort™ met toverstok, Peter Pippeling met toverstok en een Dooddoener - evenals het kerkhof van Havermouth met grafstenen en beplanting.

Wat deze set nog specialer maakt, is het verborgen compartiment onder de grond waar Voldemort™ opduikt. Trek aan de stenen hendel en laat hem verschijnen! Deze set bevat ook accessoires zoals een ketel, een bot, een dolk en de Toverschool Trofee. De LEGO® Harry Potter™ 75965 De opkomst van Voldemort™ set is ongeveer 10 cm hoog, 17 cm breed en 14 cm diep.

Deze set is perfect voor kinderen die van de Harry Potter™ reeks houden, maar ook voor verzamelaars en fans van de LEGO® Harry Potter™ sets. Het is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid en kan zowel alleen als in combinatie met andere LEGO® Harry Potter™ sets worden gespeeld.

Dus waar wacht je op? Beleef nu je eigen Harry Potter™ avontuur en dompel je onder in de magische wereld van Hogwarts™ met de LEGO® Harry Potter™ 75965 De opkomst van Voldemort™ set. Bestel hem vandaag nog en begin met spelen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76410

Zwadderich™ huisbanner

foto van lego set40419

Hogwarts™ Leerlingen Acc. set

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.