Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hogwarts™ Kamer van Hoge Nood 75966

Stap in de magische wereld van Harry Potter met LEGO set 75966, de Zweinstein™ Kamer van Hoge Nood.
Maak je eigen avonturen met Harry, Hermelien en Loena en versla de kwade krachten.
Deze set bevat minifiguren, accessoires en een gedetailleerde kamer.
Perfect cadeau voor jonge heksen en tovenaars! Bestel nu en beleef de betoverende wereld van Harry Potter!

Waar is LEGO Hogwarts™ Kamer van Hoge Nood 75966 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 35.9519-09-2024

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
193
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
4
lego set nummer icoon
75966
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap binnen in de magische wereld van Harry Potter met de LEGO® Harry Potter™ Zweinstein™ Kamer van Hoge Nood set (75966)! Ben jij een jonge heks of tovenaar die altijd al op Zweinstein™ heeft willen zitten en samen met je vrienden op avontuur wilt gaan? Dan is deze LEGO set perfect voor jou!

In deze set kun je klassieke scènes uit de film naspelen en je eigen avonturen bedenken met Harry, Hermelien Griffel™ en Loena Leeflang™. De Strijders van Perkamentus oefenen hun spreuken in de mysterieuze Kamer van Hoge Nood en nu kun jij ze daarbij helpen! Het doel van deze geheime missie is om jezelf te verweren tegen donkere magie en daarvoor ontdek je allerlei coole functies en accessoires die het magische plezier nooit laten stoppen!

Met deze set kun je de kwade krachten verslaan met 3 minifiguren met toverstokken: Harry Potter™, Hermelien Griffel™ en Loena Leeflang™, 2 Patronussen van dieren, een powerschieter, een dummy van een Dooddoener en een gedetailleerde kamer met een pilaar, schoolbord en open haard. En dat is nog niet alles! Kinderen kunnen in deze set een paneel opzij schuiven om een verborgen deur te onthullen – de ingang van de Kamer van Hoge Nood. Hier kun je samen met Harry en zijn vrienden je lessen Verweer tegen de Zwarte Kunsten oefenen en Patronussen oproepen en powerschieters afvuren.

De LEGO Harry Potter sets brengen de tovenaarswereld tot leven met geliefde personages, mythische wezens en herkenbare locaties. Speel spannende actiescènes uit de films na en ontdek nieuwe avonturen die je zelf bedenkt met deze betoverende speelsets. Dankzij de eenvoudige, duidelijke instructies kunnen kinderen gelijk aan de slag met bouwen en spelen – en daar houdt het niet op. Ze kunnen de 3 coole minifiguren ook ergens op een mooi plekje neerzetten of ze combineren met andere LEGO® Harry Potter™ sets.

Wanneer het model is gebouwd, is het in totaal ca. 7 cm hoog, 19 cm lang en 6 cm diep. De verschillende delen van de set kunnen op meerdere manieren aan elkaar worden gekoppeld voor nog meer speelmogelijkheden. Dit coole Harry Potter™ speelgoed heeft geen batterijen nodig, dus kinderen kunnen genieten van actie, avontuur en plezier waar en wanneer ze maar willen.

LEGO® stenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – daar is geen magie voor nodig! LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste veiligheidsnormen ter wereld.

Stap in de magische wereld van Harry Potter met deze geweldige LEGO® Harry Potter™ Zweinstein™ Kamer van Hoge Nood set (75966). Het is een geweldig cadeau voor alle jonge heksen en tovenaars die hun fantasie willen laten spreken en de avonturen van Harry Potter willen beleven. Bestel vandaag nog en ontdek de betoverende wereld van Harry Potter!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (24-05-2023) € 49.95 (13-02-2024) € 36.27

Ook aanbevolen:

foto van lego set5008111

Albus Dumbledore™ Bag Tag

foto van lego set5007887

Sorting Box – Harry Potter™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.