Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het Verboden Bos: Omber's ontmoeting met Groemp 75967

Stap binnen in de magische wereld van LEGO Harry Potter Het Verboden Bos: Omber's ontmoeting met Groemp (75967)! Deze set bevat het Verboden Bos, 3 minifiguren en verschillende accessoires.
Speel de klassieke scènes uit de Harry Potter films na of bedenk je eigen magische avonturen.
Een geweldig cadeau voor Harry Potter fans!

Waar is LEGO Het Verboden Bos: Omber's ontmoeting met Groemp 75967 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 26.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 62.9519-09-2024

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
253
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
75967
lego insiders punten icoon
225
punten

Beleef een magische wereld vol reuzen, centauren en betoverde bomen met LEGO® Harry Potter Het Verboden Bos: Omber's ontmoeting met Groemp (75967). Dit is de ultieme set voor Harry Potter™ fans die niet kunnen wachten om de klassieke momenten uit de Harry Potter films na te spelen en hun eigen magische avonturen te bedenken. Stap binnen in het Verboden Bos en ontdek de magie van deze prachtige set!

Met deze set betreden kinderen het Verboden Bos met 3 minifiguren – Harry Potter, Hermelien Griffel™ en Dorothea Omber™ – en spreken een toverspreuk uit om de grote boom te openen. Binnenin vinden ze een aantal accessoires, zoals een lantaarn, een bot en een kalkoenpoot. Maar dat is nog niet alles, want er zijn ook 2 figuren van centauren en een verstelbare figuur van de reus Groemp, die kinderen kunnen gebruiken om Omber op te tillen en haar mee te nemen naar... waar ze maar willen.

Deze set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook een fantastisch cadeau voor een verjaardag of de feestdagen. Kinderen kunnen beroemde scènes uit de films naspelen met hun favoriete personages en coole wezens uit de tovenaarswereld. Het is een geweldige manier om de fanatieke Harry Potter fan in jouw leven te verrassen!

Wanneer jonge heksen en tovenaars de avonturen in het Verboden Bos naspelen met dit populaire Harry Potter en de Orde van de Feniks™ speelgoed, ontwikkelen ze hun creatieve denkvermogen, probleemoplossende vaardigheden en bedenken ze de leukste rollenspellen. Met 3 minifiguren en verschillende accessoires kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen magische verhalen creëren.

De boom is (gesloten) ca. 12 cm hoog en Groempis ca. 13 cm hoog – een groot, magisch model dat kinderen kunnen gebruiken in hun avonturen of ergens in hun kamer een mooi plekje kunnen geven. Er zijn geen batterijen nodig, dus dit praktische Harry Potter™ speelgoed biedt kinderen eindeloos fantasierijk speelplezier, waar en wanneer ze maar willen. Kinderen kunnen direct beginnen met bouwen en spelen dankzij de eenvoudige, duidelijke instructies. De speelset kan worden gecombineerd met ander LEGO® Harry Potter™ speelgoed voor nog meer mogelijkheden.

Met geliefde personages, fantastische wezens en coole locaties brengt LEGO® Harry Potter™ speelgoed de spannende scènes uit de films tot leven! Geef kinderen de magie in handen met deze sets boordevol leuke functies. LEGO® bouwspeelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen waardoor alle stenen consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – daar is geen magie voor nodig! De LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste veiligheidsnormen ter wereld.

Koop LEGO® Harry Potter Het Verboden Bos: Omber's ontmoeting met Groemp (75967) vandaag nog en creëer je eigen magische wereld vol avontuur en tovenarij!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 26.95 (25-05-2023) € 65.99 (01-12-2023) € 52.43

Ook aanbevolen:

foto van lego set76408

Grimboudplein 12

foto van lego set5007373

Let's Play Quidditch™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.