Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Wegisweg™ 75978

Beleef de magie van Harry Potter met LEGO set 75978.
Dit indrukwekkende model van De Wegisweg is ontworpen voor fans van de Harry Potter films van 16 jaar en ouder.
De set brengt de magische winkelstraat van Londen tot leven met authentieke details en iconische winkels.
Je kunt eindeloos spelen en de gebouwen naar wens indelen.
Een must-have voor elke Harry Potter fan!

Waar is LEGO De Wegisweg™ 75978 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 449.9919-09-2024

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
5544
leeftijd icoon
16+
intro datum icoon
01-09-2020
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
17
lego set nummer icoon
75978
lego insiders punten icoon
3375
punten

Beleef de magie van Harry Potter als nooit tevoren met LEGO® Harry Potter™ De Wegisweg™ (75978)! Dit indrukwekkende model is ontworpen voor fans van de Harry Potter films van 16 jaar en ouder en brengt de meest magische winkelstraat van Londen op een geweldige manier tot leven.

De Wegisweg™ is meer dan een meter breed en zit boordevol authentieke filmdetails en iconische winkels. Achter de prachtige gevels gaan fascinerende interieurs en bekende personages verborgen. Bij Olivanders™ kun je alle toverstokken bekijken, in boekhandel Klieder \&& Vlek™ kun je een kijkje nemen bij de signeersessie van Gladianus Smalhart en bij de Tovertweelings Topfopshop™ kun je liefdesdrankjes inslaan. Bij Scribbulus™ Schrijfwaren, Zwik \&& Zwachtels Zwerkbalpaleis™ en Florian Fanieljes IJssalon kun je alle producten en snuisterijen bestuderen. En als klap op de vuurpijl is er de ingang naar de Ochtendprofeet™!

Met deze set kun je de meest magische winkelstraat van Londen op een geweldige manier in elkaar zetten en er eindeloos mee spelen. Het uitgebreide assortiment LEGO modellen en speelsets biedt fans van het Harry Potter universum eindeloosfantasierijk plezier en creatieve displaymogelijkheden.

Dit grote LEGO® Harry Potter™ De Wegisweg™ displaymodel geeft fans van de Harry Potter films van 16 jaar en ouder de kans om hun eigen 'levend model' te maken met eindeloze mogelijkheden om de gebouwen anders in te delen en nieuwe verhalen te bedenken. En dat alles met de authentieke accessoires en bekende minifiguren uit de Harry Potter™ films!

Deze uitdagende en stimulerende bouwset is een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor kinderen, Harry Potter™ fans, modelbouwers en liefhebbers van LEGO® bouwwerken vanaf 16 jaar. Met afmetingen van ca. 29 cm hoog, 102 cm breed en 13 cm diep en vol authentieke details, is deze set een echte must-have voor elke Harry Potter fan.

Geen batterijen nodig. Deze modulaire bouwset biedt een boeiende en plezierige bouwervaring, zelfs de beroemde ingang van de Tovertweelings Topfopshop™, waar een figuur zijn hoed voor je afneemt, wordt met de hand bediend. Als je erover denkt om dit buitengewone model te kopen als een cadeau voor iemand die nog niet veel heeft gebouwd met LEGO® bouwsets, hoef je je geen zorgen te maken – er zitten eenvoudig te volgen, gedrukte bouwinstructies bij. Open de doos en ga gelijk aan de slag met bouwen!

LEGO® Harry Potter™ sets bevatten geliefde personages, geweldige functies en herkenbare locaties uit de onvergetelijke films. Ze zijn ideaal voor iedereen die de magie uit de filmreeks in huis wil halen. LEGO® bouwspeelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen, waardoor alle stenen consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – daar is geen magie voor nodig! De LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste veiligheidsnormen ter wereld.

Dompel jezelf onder in de wereld van Harry Potter met deze fantastische bouwset van de Wegisweg™! Bestel hem nu en beleef de magie van LEGO® Harry Potter™ De Wegisweg™ (75978).

Laatste update: 2023-12-29 09:40:45

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 399.99 (11-07-2022) € 449.99 (18-09-2022) € 416.49

Ook aanbevolen:

foto van lego set41616

Hermelien Griffel™

foto van lego set76416

Zwerkbal™ hutkoffer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.