Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Aanval op Het Nest 75980

De LEGO Harry Potter set 75980 Aanval op Het Nest biedt kinderen urenlang speelplezier met een spannende scène uit de films.
Het gedetailleerde poppenhuis van de familie Wemel kan open om nog meer ruimte te geven om te spelen.
Met 8 minifiguren en vuurelementen kunnen kinderen de brand in de scène nabootsen.
Deze set is ideaal als cadeau voor Harry Potter fans.
Bestel nu en laat de magie beginnen!

Waar is LEGO Aanval op Het Nest 75980 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 138.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 299.9919-09-2024

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
1047
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-06-2020
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
8
lego set nummer icoon
75980
lego insiders punten icoon
750
punten

Ben jij een Harry Potter fan en houd je van magie en avontuur? Dan hebben wij de perfecte LEGO set voor jou: de 75980 Aanval op Het Nest! Deze set biedt fantasierijk spelen in combinatie met een van de meest spectaculaire scènes uit de Harry Potter films.

Lukt het de Dooddoeners om Het Nest af te laten branden? Er valt zo veel te ontdekken in Het Nest, het huis van de familie Wemel. Daarom kan één kant van het zeer gedetailleerde poppenhuis open, waardoor kinderen nog meer ruimte hebben om te spelen. En met maar liefst 8 minifiguren kan het spel direct beginnen. Wanneer kinderen de beroemde scène naspelen waarin de kwaadaardige Dooddoeners Bellatrix van Detta en Fenrir Vaalhaar aanvallen, kunnen ze de vuurelementen gebruiken om de brand na te bootsen die het gebouw dreigt te verwoesten.

Als je op zoek bent naar coole Harry Potter bouwspeelgoed, zit je altijd goed met LEGO Harry Potter sets waarin de vele spannende scènes uit de populaire films tot leven komen. Geef kinderen de magie van de tovenaarswereld van Harry Potter in handen met deze sets vol minifiguren om te verzamelen, herkenbare locaties en geweldige functies.

Kinderen brengen een maf huis boordevol actie en magie tot leven met het schitterende LEGO Harry Potter Aanval op Het Nest (75980) poppenhuis wanneer ze de feestelijkheden rond Kerstmis en een enge vuuraanval rondom het huis naspelen. De set is inclusief 8 LEGO minifiguren: Ron, Ginny, Arthur en Molly Wemel™, Nymphadora Tops, Bellatrix van Detta, Fenrir Vaalhaar en Harry Potter™, plus een heleboel functies, accessoires en speciale vuurelementen.

Kinderen beleven een heleboel leuke, spannende avonturen wanneer ze het huis van de Wemels boordevol functies verkennen en het opnemen tegen de Dooddoeners wanneer die proberen Harry gevangen te nemen door het huis in brand te steken. Het huis van de familie Wemel is ca. 34 cm hoog, 22 cm breed en 18 cm diep en ziet er fantastisch uit in elke kinderslaapkamer. En omdat je geen batterijen nodig hebt voor dit coole bouwspeelgoed, kunnen kinderen allerlei magische Harry Potter avonturen beleven waar geen einde aan komt.

Dankzij de eenvoudige, duidelijke instructies hebben kinderen een plezierige bouwervaring en kunnen ze gelijk beginnen met spelen. LEGO Harry Potter speelgoed bevat geliefde personages, geweldige functies en herkenbare locaties uit de populaire films. Het is een ideaal cadeau voor kinderen die deel willen uitmaken van de magie uit de films. En omdat LEGO stenen en onderdelen voldoen aan de hoogste industrienormen, zijn alle stenen consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen (geen magie nodig!), en volkomen veilig voor jouw kleine heks, tovenaar of Dreuzel.

Kortom, met de LEGO Harry Potter Aanval op Het Nest (75980) set kunnen kinderen hun eigen avonturen beleven in de magische wereld van Harry Potter. Deze set biedt urenlang speelplezier en is een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen. Bestel hem nu en laat de magie beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 99.99 (11-07-2022) € 299.99 (06-09-2024) € 141.06

Ook aanbevolen:

foto van lego set75955

De Zweinstein™ Express

foto van lego set5007554

5-Minute Harry Potter™ Builds

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.