Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zweinstein™ Iconen - verzamelobjecten 76391

Maak kennis met LEGO set 76391, de LEGO Harry Potter Zweinstein Iconen - verzamelobjecten set.
Deze speciale set is ontworpen voor volwassen fans en bevat iconische voorwerpen uit de Harry Potter-films, zoals Harry's toverstok en bril, Rons chocoladekikker en de Gouden Snaai.
Het model wordt geleverd met exclusieve gouden minifiguren en een tegel ter ere van het 20-jarig jubileum van LEGO Harry Potter.
Met deze set kun je jouw liefde voor de tovenaarswereld van Harry Potter vieren.
Bestel vandaag nog en ervaar de magie op een nieuwe manier!

Waar is LEGO Zweinstein™ Iconen - verzamelobjecten 76391 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 224.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 24919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 249.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 299.9919-09-2024

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
3010
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
02-09-2021
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
76391
lego insiders punten icoon
2250
punten

Beleef de tovenaarswereld van Harry Potter op een nieuwe manier met de LEGO® Harry Potter™ Zweinstein™ Iconen - verzamelobjecten set! Deze set is speciaal ontworpen voor volwassen fans van Harry Potter en brengt enkele van de meest herkenbare voorwerpen uit de films bij elkaar in één prachtig model. Dit eerbetoon aan de tovenaarswereld laat je genieten van verschillende iconische voorwerpen, waaronder Harry's toverstok en bril, Rons chocoladekikker, Hermeliens blad met vijf toverdrankjes en magische ingrediënten, Marten Vilijns dagboek, de Gouden Snaai en een sjaal die je aan je favoriete Zweinstein™ afdeling kunt aanpassen.

Boven op het fascinerende model zit Harry's uil Hedwig™, die het begeerde toelatingsbewijs tot Zweinstein bij zich heeft. En dat is nog niet alles: de set bevat ook drie exclusieve gouden minifiguren – Albus Perkamentus™, Minerva Anderling™ en Rubeus Hagrid™ – en een displaystandaard met een versierde tegel ter ere van het 20-jarig jubileum van LEGO Harry Potter. Met deze set kun je jouw liefde voor de tovenaarswereld van Harry Potter op een unieke en feestelijke manier uitdragen!

Deze betoverende verzameling is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook om te laten zien. Het prachtige model is ca. 44 cm hoog, 50 cm breed en 33 cm diep en vormt een aantrekkelijke gespreksstarter, of je het nu bij je thuis of op kantoor neerzet. Dankzij de hoogwaardige, eenvoudig te volgen gedrukte instructies kun je direct aan de slag met dit fascinerende bouwproject zodra je de doos opent. Met dit boeiende project kom je even helemaal tot rust en tover je de 3010 LEGO® stenen stap voor stap om tot een prachtige weerspiegeling van de tovenaarswereld van Harry Potter™.

De LEGO® Harry Potter™ Zweinstein™ Iconen - verzamelobjecten (76391) set is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor elke modelbouwer of volwassen fan van de Harry Potter™ films. Alle sets uit de LEGO® collectie voor volwassenen bieden een boeiende bouw- en displayervaring waar elke modelbouwer blij van wordt. En dankzij de strenge kwaliteitsnormen van LEGO® ben je er zeker van dat je een hoogwaardige set in handen hebt die consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen is.

De LEGO® Harry Potter™ Zweinstein™ Iconen - verzamelobjecten set biedt een leuke en speelse manier om de tovenaarswereld van Harry Potter te verkennen en te ervaren. Met de verschillende iconische voorwerpen uit de films in één prachtig model kun je jezelf onderdompelen in de tovenaarswereld en genieten van alle magie die het te bieden heeft. Bestel deze unieke set vandaag nog en beleef de tovenaarswereld van Harry Potter op een nieuwe manier!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 194.99 (18-11-2023) € 299.99 (18-09-2022) € 249.17

Ook aanbevolen:

foto van lego set76382

Zweinstein™ Moment: Transfiguratieles

foto van lego set854155

Voldemort™ sleutelhanger

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.