Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Felix, de feniks van Perkamentus™ 76394

De LEGO set 76394 is een realistisch model van de beroemde Harry Potter feniks Felix.
Met 597 onderdelen kun je het model met vurige veren, scharnierende vleugels en een elegante uitstraling bouwen.
De set wordt geleverd met een LEGO minifiguur van Albus Perkamentus en Felix.
De vleugels worden handmatig bediend en er zijn geen batterijen nodig.
Het spanwijdte van het model is ongeveer 35 cm.
Bestel nu jouw eigen Felix, de feniks van Perkamentus, en beleef een plezierige bouwervaring!

Waar is LEGO Felix, de feniks van Perkamentus™ 76394 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 149.9919-09-2024

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
597
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-06-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
76394
lego insiders punten icoon
300
punten

Ben jij een fan van de Harry Potter films? Dan is de LEGO® Harry Potter™ Felix, de feniks van Perkamentus™ (76394) set echt iets voor jou! Maak kennis met Felix, de feniks van Perkamentus, en bouw jouw eigen realistische model van deze beroemde feniks uit de films. Met maar liefst 597 onderdelen bouw jij een model met vurige veren, een krachtige bek en een elegante uitstraling.

Maar dat is nog niet alles. Het model is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook een echte blikvanger. Dankzij de realistische scharnierfunctie kunnen de vleugels van Felix echt 'vliegen'. Draai aan de hendel aan de achterkant en zie hoe de vleugels op en neer bewegen. Bewonder de vleugelwijdte van ongeveer 35 cm en geef Felix een mooi plekje in jouw kamer.

Bij de set hoort ook een LEGO minifiguur van Albus Perkamentus en een kleinere figuur van Felix. Zo kun jij dit verzamelmodel compleet maken en laten schitteren in jouw collectie. Niet alleen Harry Potter fans zullen onder de indruk zijn, ook andere vrienden zullen versteld staan van dit prachtige model.

De scharnierende vleugels worden uitsluitend aangedreven door een handmatig mechanisme aan de achterkant van het speelgoed. Je hebt dus geen batterijen nodig. Dit maakt het niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens extra leuk om zelf te bedienen. Dankzij de duidelijke instructies geniet je van een plezierige bouwervaring en een blijvend tevreden gevoel wanneer jouw bouwwerk eenmaal klaar is.

Deze mechanische versie van Felix heeft een spanwijdte van ongeveer 35 cm en is ongeveer 24 cm lang van snavel tot staart. Het is een indrukwekkend displaymodel dat gegarandeerd veel bewonderende blikken zal opleveren. Op zoek naar een speciaal cadeau voor een Harry Potter fan van 10 jaar of ouder? Dan zit je altijd goed met dit gedetailleerde en beweegbare model.

LEGO® Harry Potter™ speelgoed bevat geliefde personages, bijzondere wezens en herkenbare locaties uit de populaire films. De sets zijn het ideale cadeau voor kinderen die deel willen uitmaken van de magie uit de films. Waar wacht je nog op? Bestel nu jouw eigen Felix, de feniks van Perkamentus, en laat jouw creativiteit de vrije loop. LEGO bouwsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – dat is al zo sinds 1958. De LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen. Op deze manier kun jij veilig en met plezier bouwen aan jouw eigen Felix, de feniks van Perkamentus.

Bestel nu jouw LEGO® Harry Potter™ Felix, de feniks van Perkamentus™ (76394) set en creëer jouw eigen magische wereld!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 39.99 (11-07-2022) € 149.99 (12-03-2023) € 67.49

Ook aanbevolen:

foto van lego set76393

Harry Potter & Hermelien Griffel™

foto van lego set5006810

Magical Treasury

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.