Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zweinstein™ Moment: Waarzeggerijles 76396

LEGO set 76396, Harry Potter™ Zweinstein™ Moment: Waarzeggerijles, is een perfecte toevoeging aan elke Harry Potter-collectie.
Deze speelset bevat een bouwbaar boek met personages en voorwerpen uit de Waarzeggerijles van professor Zwamdrift.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, deze veelzijdige set kan gecombineerd worden met andere sets uit dezelfde reeks en is gemakkelijk op te bergen en overal mee naartoe te nemen.
Kortom, een magische speelervaring voor fans van alle leeftijden!

Waar is LEGO Zweinstein™ Moment: Waarzeggerijles 76396 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 23.9501-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 24.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 29.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 29.9919-09-2024

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
297
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-03-2022
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
76396
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben jij een echte fan van Harry Potter en alles wat te maken heeft met Zweinstein? Dan is de LEGO® Harry Potter™ Zweinstein™ Moment: Waarzeggerijles (76396) set de perfecte aanvulling op jouw collectie! Deze speelset is een bouwbaar boek vol met personages en voorwerpen uit de Waarzeggerijles van professor Zwamdrift en is geschikt voor jonge tovenaars en heksen vanaf 8 jaar.

Open de kaft van het LEGO speelboek en betreed het magische klaslokaal vol avonturen! De set bevat 3 minifiguren: professor Zwamdrift, Harry Potter en Parvati Patil, plus coole accessoires zoals een leunstoel, bureau, stoelen, glazen bol en theekopjes. Bovendien beschikt de set over ingebouwde onderdelen zoals een opslagkast en uitneembare elementen waaronder een leunstoel, bureau, stoelen, glazen bol en theekopjes, waardoor er talloze magische speelmogelijkheden ontstaan. Bovendien kan je de set uitstekend combineren met andere sets uit dezelfde reeks en kunnen alle onderdelen netjes worden opgeborgen in het speelboek, zodat je het overal mee naartoe kan nemen.

De betoverende cadeaus van LEGO Harry Potter zijn perfect voor jonge heksen en tovenaars. Het assortiment bestaat uit cadeaus waar elke fan blij van wordt! De set is ca. 12 cm hoog, 9 cm breed en 4 cm diep, de ideale afmetingen om overal mee naartoe te nemen, mee te spelen en netjes op een plank op te bergen.

Deze veelzijdige speelset is een geweldig cadeau voor Harry Potter fans die op zoek zijn naar nieuwe manieren om de Tovenaarswereld te ontdekken en om te spelen met hun favoriete personages in een herkenbare setting. Bovendien magische Zweinstein™ Moment set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en is kwaliteit gegarandeerd. De LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. De veiligheid staat voorop en LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Verzamel en combineer de verschillende Zweinstein™ Moment sets voor nog meer speelmogelijkheden. Elke set is geïnspireerd op een ander Zweinstein klaslokaal, waardoor er eindeloos gespeeld kan worden met jouw favoriete scènes uit de Harry Potter films. Met de uitgebreide reeks LEGO® Harry Potter™ speelsets beleven alle jonge tovenaars, heksen en dreuzels samen met hun favoriete personages magische avonturen op herkenbare locaties.

Kortom, LEGO® Harry Potter™ Zweinstein™ Moment: Waarzeggerijles (76396) is een speelset die boordevol magische speelmogelijkheden zit. Ideaal voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ook voor volwassenen die nog steeds volop genieten van de wereld van Harry Potter. Haal het magische klaslokaal van professor Zwamdrift in huis en beleef samen met Harry Potter en zijn vrienden de meest magische avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (30-07-2022) € 29.99 (11-07-2022) € 27.43

Ook aanbevolen:

foto van lego set76385

Zweinstein™ Moment: Toverspreukenles

foto van lego set76414

Expecto Patronum

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.