Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zweinstein™ magische hutkoffer 76399

De LEGO set 76399 is de Harry Potter Zweinstein magische hutkoffer.
Deze set bevat een aanpasbare koffer met stickers en kleuren, verschillende minifiguuronderdelen om 5 bekende personages uit de films te bouwen, en verschillende aanpasbare locaties uit de Harry Potter-films.
Daarnaast bevat de set ook authentieke accessoires zoals de Sorteerhoed, toverdrankjes en een schaakbord.
Deze veelzijdige set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en is ideaal als cadeau voor zowel kinderen als volwassenen die fan zijn van de Harry Potter-films.
De draagbare hutkoffer is gemakkelijk mee te nemen en op te bergen.
Bestel deze set nu en creëer jouw eigen avonturen in de magische wereld van Zweinstein.

Waar is LEGO Zweinstein™ magische hutkoffer 76399 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 44.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bijenkorf Bijenkorf € 47.9519-06-2023
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 48.1905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 53.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 56.919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 64.9919-09-2024

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
603
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-03-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
76399
lego insiders punten icoon
487
punten

Ben jij een echte Harry Potter-fan? Dan mag de LEGO® Harry Potter™ Zweinstein™ magische hutkoffer (76399) niet ontbreken in jouw verzameling! Deze set vol bouwplezier is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier.

Met deze magische hutkoffer haal je de wereld van Zweinstein in huis. Personaliseer de koffer met stickers en kleuren die passen bij jouw favoriete afdeling. Maar dat is nog niet alles, want de set bevat ook verschillende minifiguuronderdelen waarmee je 5 bekende personages uit de Harry Potter-films kunt bouwen. En als je creatief bent, kan je zelfs nieuwe leerlingen ontwerpen!

Deze set is tot de nok toe gevuld met aanpasbare locaties en personages uit de Harry Potter-films. Bouw de Sorteerceremonie, een banket in de Grote Zaal en de Leerlingenkamer na en laat jouw eigen avonturen op Zweinstein tot leven komen. En als je klaar bent met spelen, kan je alles netjes opbergen in de koffer en de magie overal mee naartoe nemen.

Maar dat is nog niet alles! In deze hutkoffer vind je authentieke accessoires, zoals de Sorteerhoed, toverdrankjes, een ketel, een toverdrankenboek, de Sluipwegwijzer, Smekkies in Alle Smaken™, De Kibbelaar, drinkbekers, koekjes, een schaakbord en een uil. Laat je fantasie de vrije loop en beleef onvergetelijke avonturen op Zweinstein.

De LEGO® Harry Potter™ Zweinstein™ magische hutkoffer is niet alleen leuk voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ook voor volwassenen die nog steeds fan zijn van de Harry Potter-films. Deze set is eindeloos veelzijdig en ideaal als cadeau voor iedereen die op zoek is naar een persoonlijke en creatieve band met de Tovenaarswereld.

En het beste van alles? Deze draagbare hutkoffer met slot is eenvoudig mee te nemen en op te bergen. De koffer is ca. 6 cm hoog, 17 cm breed en 7 cm diep, dus je kan hem overal mee naartoe nemen en de magie van Zweinstein altijd bij je dragen.

Met de uitgebreide reeks LEGO® Harry Potter™ speelsets krijgen jonge tovenaars, heksen en dreuzels populaire personages, fascinerende voorwerpen en bekende locaties in handen. LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. En natuurlijk staat veiligheid voorop. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Haal de magie van Zweinstein in huis en creëer jouw eigen avonturen met de LEGO® Harry Potter™ Zweinstein™ magische hutkoffer. Bestel nu en laat de magie beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.90 (08-02-2024) € 64.99 (18-09-2022) € 53.48

Ook aanbevolen:

foto van lego set40289

De Wegisweg™

foto van lego set76384

Zweinstein™ Moment: Herbologieles

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.