Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zweinstein Express™ - Verzameleditie 76405

De LEGO Harry Potter Zweinstein Express - Verzameleditie is een betoverend bouwproject voor fans van de Harry Potter verhalen.
Het schaalmodel van de stoomtrein is tot in de kleinste details authentiek en bevat 20 personages uit de films.
Met de speciale functie kan de trein heen en weer schommelen als een echte stoomtrein.
Het bouwproject is geschikt voor volwassen fans en is een geweldig cadeau voor modelbouwers en verzamelaars.
Het model is ongeveer 26 cm hoog, 118 cm lang en 20 cm breed.
Haal deze magische blikvanger nu in huis!

Waar is LEGO Zweinstein Express™ - Verzameleditie 76405 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 42919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 499.9919-09-2024

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
5129
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
20
lego set nummer icoon
76405
lego insiders punten icoon
3750
punten

Haal de magie van de Harry Potter™ verhalen in huis met de LEGO® Harry Potter Zweinstein Express™ - Verzameleditie! Dit prachtige bouwproject is de ultieme droom van iedere Harry Potter fan en heeft een betoverende werking op jongeren en volwassenen. Het schaalmodel van de beroemde stoomtrein heeft authenticiteit tot in de kleinste details, van de gedetailleerde onderkant van de locomotief tot het gedeelte van Perron 9¾ waar de volwassen Harry en Ginny staan te wachten met hun kinderen Lily, James en Albus.

De passagierswagon bestaat uit 3 coupés met elk een klassieke scène uit de films, van het moment waarop Harry, Ron en Hermelien elkaar ontmoeten in de eerste film tot het moment waarop Loena Harry helpt na Draco's spreuk in de zesde film. Maar liefst 20 personages uit de films komen tot leven in dit bouwproject, waardoor je je nog meer meegezogen voelt in de tovenaarswereld.

Draai aan de hendel bovenop de locomotief en laat de trein heen en weer schommelen als een echte stoomtrein. Dit bouwbare displaymodel is speciaal ontworpen voor volwassen fans van de Harry Potter™ films en is een geweldig cadeau voor ervaren modelbouwers en verzamelaars. Het is een boeiende onderneming om dit bouwproject voor gevorderden aan te gaan, en met vier sets hoogwaardige, gedrukte instructies kan je het model gezellig met zijn vieren bouwen.

Dit magische model is ongeveer 26 cm hoog, 118 cm lang en 20 cm breed en zal zeker de aandacht trekken als je het in je huis neerzet. Het bouwproject is de perfecte manier om te bouwen aan je passie voor de Harry Potter verhalen. Bekijk ook de andere modellen in de reeks LEGO® sets voor volwassenen voor nog meer boeiende uitdagingen, waar je nog lang nadat het model af is van zult genieten.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van LEGO® onderdelen, ze voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en zijn comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Het bouwen van de LEGO® Harry Potter Zweinstein Express™ - Verzameleditie is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud, en een echte must-have voor iedere fan van de Harry Potter verhalen. Haal deze betoverende blikvanger nu in huis!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 429.00 (24-07-2024) € 499.99 (18-05-2023) € 465.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set76409

Griffoendor™ huisbanner

foto van lego set76430

Kasteel Zweinstein™: Uilenvleugel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.