Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ravenklauw™ huisbanner 76411

De LEGO set 76411 is een huisbanner set van de Ravenklauw afdeling van Zweinstein.
De set bevat een bedrukte tegel van het Ravenklauw wapen en een ophangsysteem om de banner aan de muur te hangen.
Binnenin vind je de leerlingenkamer van Ravenklauw met meubels en accessoires.
De set is inclusief minifiguren en een 3D-achtergrond voor een magisch effect.
Verzamel alle vier de Zweinstein huisbanners om je bannerverzameling compleet te maken.
Deze 305-delige set is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en kan worden gebruikt met de LEGO Builder app.

Waar is LEGO Ravenklauw™ huisbanner 76411 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
305
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76411
lego insiders punten icoon
184
punten

Laat je trots op de Ravenklauw™ afdeling van Zweinstein™ zien met de LEGO® Harry Potter™ huisbanner set (76411)! Deze set bevat een bedrukte tegel van het Ravenklauw wapen en een ophangsysteem om de banner aan de muur te hangen. Binnenin vind je de leerlingenkamer van Ravenklauw met een tafel, een boek, 2 stoelen en 2 lampen, plus de Diadeem van Ravenklauw. Een inschuifbare achtergrond brengt deze magische kamer tot leven met 3D-effecten, zoals de illusie van diepte door de ramen en flakkerende vlammen in de haard.

Verzamel alle vier de Zweinstein™ huisbanners met deze draagbare LEGO Harry Potter speelset voor kinderen vanaf 9 jaar oud. Gun je kind een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze inzoomen en modellen in 3D draaien, sets opslaan en de voortgang bijhouden.

De set is inclusief drie minifiguren van leerlingen van Ravenklauw™ – Cho Chang™, Loena Leeflang™ en Michel Kriek, plus een Keltisch Aardmannetje en een toverstok. Alle details zijn authentiek: op de banner staat het afdelingswapen van Ravenklauw™ en wanneer hij wordt geopend, komt de leerlingenkamer tevoorschijn met een bouwbare tafel, een boek, 2 stoelen en 2 lampen, plus de Diadeem van Ravenklauw.

De speciale 3D-achtergrond zorgt voor de illusie van diepte in de afbeelding van Rowena Ravenklauw™, maar ook in de bewegende wolken en het flakkerende haardvuur. Geef deze 305-delige bouwbare speelset als verrassing, verjaardagscadeau of cadeau voor de feestdagen aan fans van Harry Potter™ vanaf 9 jaar en laat ze deelnemen aan de magie van Zweinstein™!

De banner is ca. 20 cm hoog, 13 cm breed en 3 cm diep wanneer hij gesloten is, waardoor hij makkelijk op te bergen is en in de rugzak van een kind past om er ook onderweg mee te kunnen spelen. Ontdek intuïtieve bouwinstructies in de LEGO® Builder app, waarmee kinderen kunnen inzoomen en hun model kunnen draaien in 3D, hun voortgang kunnen bijhouden en sets kunnen opslaan terwijl ze nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

Met deze set kunnen kinderen trouw zweren aan Ravenklauw en Zweinstein™ tot leven brengen! Verzamel ook de 76409 Griffoendor™ huisbanner, 76410 Zwadderich™ huisbanner en 76412 Huffelpuf™ huisbanner om je bannerverzameling compleet te maken. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze consistent en goed op elkaar passen en worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen Harry Potter™ wereld met deze magische LEGO® sets!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (11-09-2023) € 27.95 (25-05-2023) € 26.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76423

Zweinstein Express™ en Zweinsveld™ station

foto van lego set5007554

5-Minute Harry Potter™ Builds

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.