Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zweinstein™: Kamer van Hoge Nood 76413

Maak je eigen verborgen ruimte in de LEGO Harry Potter™ set 76413.
Naspelen van de ontsnappingsscène uit Harry Potter en de Relieken van de Dood™ deel 2 is mogelijk met minifiguren zoals Harry Potter en Hermelien Griffel.
Combineer deze set met andere sets voor een compleet kasteel Zweinstein™.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en volwassen fans van Harry Potter™.
Deze 587-delige set is ca.
39 cm hoog, 17 cm breed en 7 cm diep.
Download de LEGO Builder app voor een nieuwe bouwervaring.

Waar is LEGO Zweinstein™: Kamer van Hoge Nood 76413 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 41.9519-09-2024

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
587
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76413
lego insiders punten icoon
375
punten

Stap in de magische wereld van Harry Potter™ en bouw je eigen verborgen ruimte met de LEGO® Harry Potter™ Zweinstein™: Kamer van Hoge Nood speelset! Deze set is perfect voor alle jonge tovenaars en heksen vanaf 8 jaar die net zo'n grote fan zijn van Harry Potter™ als wij. Met deze set bouw je een gedeelte van het kasteel Zweinstein dat open kan en vol zit met verborgen spullen, zoals een bouwbare platenspeler en een diadeem. Er is zelfs een kamer voor de Grijze Dame op de afneembare bovenverdieping!

Maar dat is nog niet alles! Je kunt nu ook de ontsnappingsscène uit Harry Potter en de Relieken van de Dood™ deel 2 naspelen met behulp van 5 minifiguren, waaronder Harry Potter zelf, Hermelien Griffel™, Draco Malfidus™, Benno Zabini en de Grijze Dame. Daarnaast zijn er ook nog een Keltisch Aardmannetje en een bouwbare Duivelsvuur figuur die kan worden omgebouwd tot een vuurslang.

Combineer deze LEGO set met andere sets uit de serie voor een compleet kasteel Zweinstein! En om het nog leuker te maken, kun je de LEGO Builder app downloaden en betreden in een nieuwe wereld vol bouwplezier. Hiermee kunnen kinderen inzoomen en hun modellen draaien in 3D, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Zo wordt het bouwen van deze set een compleet nieuwe ervaring!

De Zweinstein™: Kamer van Hoge Nood (76413) is een geweldig cadeau-idee voor kinderen vanaf 8 jaar die dol zijn op Harry Potter™ en de Tovenaarswereld. Maar niet alleen kinderen zullen zich hier uren mee kunnen vermaken. Ook voor volwassen fans van Harry Potter™ is dit een geweldige toevoeging aan hun verzameling.

Deze set bestaat uit 587-delige bouwbare LEGO® model en is ca. 39 cm hoog, 17 cm breed en 7 cm diep. De set is onderdeel van een reeks modulaire sets die kunnen worden gecombineerd om samen een compleet kasteel Zweinstein™ te vormen. LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en zijn consistent, compatibel en stevig in elkaar te zetten. Veiligheid staat voorop - LEGO® stenen en onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Met de LEGO® Harry Potter™ speelsets beleef je magische avonturen op herkenbare locaties met je favoriete personages uit de Harry Potter™ boeken en films. Dus waar wacht je nog op? Ga snel aan de slag met de Zweinstein™: Kamer van Hoge Nood speelset en betreed de magische wereld van Harry Potter™!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 35.95 (11-09-2023) € 41.95 (24-05-2023) € 39.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76401

Zweinstein™ Binnenplaats: Sirius’ redding

foto van lego set76405

Zweinstein Express™ - Verzameleditie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.