Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Expecto Patronum 76414

Bouw je eigen beschermdier met de LEGO Harry Potter Expecto Patronum set (76414)! Deze 2-in-1 displayset biedt eindeloos speelplezier voor fans vanaf 14 jaar. Je kunt Harry Potters Patronus (een hert) of professor Lupos' Patronus (een wolf) bouwen. Bevat verstelbare poten, doorschijnende lichtblauwe elementen en een minifiguur van Harry Potter. Bestel nu en beleef magische avonturen!

Waar is LEGO Expecto Patronum 76414 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
754
leeftijd icoon
14+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76414
lego insiders punten icoon
525
punten

Bouw en herbouw je eigen beschermdier tegen de Dementors™ met deze betoverende 2-in-1 LEGO® Harry Potter™ Expecto Patronum displayset (76414) voor fans vanaf 14 jaar. Deze set biedt eindeloos speelplezier en de mogelijkheid om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen. Met de stenen in deze doos kun je ofwel Harry Potters Patronus (een hert) of professor Remus Lupos' Patronus (een wolf) bouwen. Elk model heeft doorschijnende lichtblauwe elementen, waardoor het lijkt alsof ze magisch oplichten. Daarnaast hebben ze verstelbare poten en een geïntegreerde standaard met decoratieve elementen en ruimte voor een minifiguur.

Deze set is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook om neer te zetten. Zet het model van het hert of de wolf op een mooie plek in je kamer en bewonder het spookachtige uiterlijk en de gedetailleerde afwerking. Het model is ongeveer 29 cm hoog, 22 cm breed en 11 cm diep, waardoor het een opvallend pronkstuk is.

Naast de bouwervaring bevat de set ook twee LEGO minifiguren. Je krijgt een minifiguur van Remus Lupos en een minifiguur van Harry Potter, compleet met een toverstaf als accessoire. Wat deze set nog specialer maakt, is dat Harry Potters toverstafelement nieuw is in juni 2023. Bevestig LEGO elementen aan de toverstaf en creëer een magisch toverspreukeffect.

Maar dat is nog niet alles! Bij deze set hoort ook de LEGO Builder app. Deze app begeleidt jou en je kind tijdens een intuïtief bouwavontuur. Je kunt inzoomen en modellen draaien in 3D, sets bewaren en je voortgang bijhouden. Met de app wordt het bouwen nog leuker en interactiever!

Deze LEGO set is het perfecte cadeau voor creatieve Harry Potter fans vanaf 14 jaar. Geef het als verrassing of cadeau voor een verjaardag of de feestdagen. Met 754-delige bouwset kunnen fans van Harry Potter™ en de Tovenaarswereld hun eigen magische avonturen beleven en beroemde scènes uit de films naspelen.

Bij LEGO staat kwaliteit en veiligheid voorop. De LEGO stenen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, zodat ze eenvoudig en stevig op elkaar passen. Daarnaast worden LEGO onderdelen uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Je kunt dus met een gerust hart bouwen en spelen.

Deze LEGO set maakt deel uit van een uitgebreide reeks Harry Potter bouw- en speelsets. Combineer ze met elkaar en creëer een hele wereld vol magie en avontuur. Of je nu bekende scènes wilt naspelen, je eigen avonturen wilt bedenken of gewoon de modellen wilt bewonderen, met LEGO Harry Potter sets is alles mogelijk.

Duik in de magische wereld van Harry Potter en start je bouwavontuur met deze betoverende LEGO displayset. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen magische Patronus. Doe mee met Harry Potter en professor Lupos om de Dementors te verslaan en de Tovenaarswereld te redden. Bestel deze LEGO set nu en beleef eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75946

Hongaarse Hoornstaart Toverschool Toernooi

foto van lego set5007907

Ron Wemel™ sleutellampje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.