Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zwerkbal™ hutkoffer 76416

Speel Zwerkbal in LEGO stijl met de LEGO Harry Potter Zwerkbal hutkoffer (76416)! Open de koffer om een Zwerkbalveld te onthullen met vaandels van de Zweinstein afdelingen. Bevat minifiguren van Harry Potter en andere personages, accessoires en de mogelijkheid om je eigen spelers te creëren. Met de LEGO Builder app voor een interactieve bouwervaring. Deze handige hutkoffer is perfect voor kinderen vanaf 9 jaar en kan overal mee naartoe genomen worden. Beleef magische avonturen met deze veelzijdige LEGO set.

Waar is LEGO Zwerkbal™ hutkoffer 76416 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
599
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76416
lego insiders punten icoon
525
punten

Speel Zwerkbal in LEGO stijl met de geweldige LEGO Harry Potter Zwerkbal hutkoffer (76416)! Dit zit vol met magie en avontuur en zal zowel jongeren als volwassenen betoveren.

Begin met het bouwen van deze betoverende LEGO set en open de koffer om een heel Zwerkbalveld te onthullen! Bewonder de vaandels van de Zweinstein afdelingen – Griffoendor, Zwadderich, Ravenklauw en Huffelpuf – terwijl je jezelf voorbereidt om het spel te spelen. Of dit nu alleen is of met een vriend, deze set biedt alles wat je nodig hebt om het spannende spel van Zwerkbal te ervaren.

Maar deze LEGO Zwerkbal hutkoffer is meer dan alleen een speelveld. Het bevat ook geweldige minifiguren van je favoriete Harry Potter personages. Ontmoet Harry Potter zelf, evenals Draco Malfidus, Carlo Kannewasser en Cho Chang. Maar dat is nog niet alles! Deze set wordt geleverd met 10 extra hoofden in 6 verschillende huidtinten en 10 extra kapsels, zodat je je eigen unieke spelers kunt creëren.

En laten we de accessoires niet vergeten! Deze set bevat de Gouden Snaai, een Slurk, 2 bezems, 2 Beukers, 2 vleermuizen, een trofee en de vaandels van de verschillende afdelingen van Zweinstein. Alles wat je nodig hebt om het spel tot leven te brengen en je eigen avonturen te beleven.

Maar het bouwen van deze set is slechts het begin. Met de LEGO Builder app kun je je kind een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur geven. Zoom in en draai de modellen in 3D, sla je voortgang op en houd je bouwavonturen bij. Het is een hele nieuwe manier om LEGO te ervaren.

Deze LEGO Harry Potter Zwerkbal hutkoffer is het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 9 jaar. Met 599 onderdelen biedt het vele uren speelplezier en creativiteit. Of het nu een verjaardag is of een feestdag, Harry Potter fans zullen dol zijn op deze veelzijdige set.

En het beste van alles is dat deze hutkoffer ook handig is om mee te nemen! Hij is ongeveer 18 cm hoog, 18 cm breed en 11 cm diep wanneer hij gesloten is, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is en zelfs in een kinderrugzak past. Zo kun je overal Zwerkbal spelen!

Je kunt erop vertrouwen dat LEGO bouwstenen van de hoogste kwaliteit zijn. Ze passen eenvoudig en stevig op elkaar en zorgen voor duurzame modellen. Bovendien voldoen LEGO onderdelen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen, dus je kunt met een gerust hart spelen.

En als onderdeel van de uitgebreide reeks LEGO Harry Potter bouwmodellen kun je met deze set magische avonturen beleven met je favoriete personages op herkenbare locaties.

Neem deze LEGO Harry Potter Zwerkbal hutkoffer mee naar huis en duik in de magische wereld van Zwerkbal!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75953

De Zweinstein™ Beukwilg™

foto van lego set75950

Aragog's schuilplaats

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.