Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Harry Potter™ adventkalender 2023 76418

De LEGO Harry Potter adventkalender 2023 (76418) is een geweldig cadeau voor jonge Harry Potter fans. Met 6 nieuwe minifiguren en 18 minimodellen van Zweinsveld, kunnen kinderen elke dag in december een nieuw stukje aan hun Harry Potter wereld toevoegen. Deze adventkalender biedt eindeloos speelplezier en kan gecombineerd worden met andere LEGO Harry Potter sets. Ontdek de magie van LEGO Harry Potter en maak de feestdagen extra speciaal!

Waar is LEGO LEGO® Harry Potter™ adventkalender 2023 76418 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
227
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76418
lego insiders punten icoon
199
punten

De LEGO® Harry Potter adventkalender 2023 (76418) is de perfecte manier om de aanloop naar de kerstdagen extra speciaal te maken voor jonge Harry Potter™ fans. Deze magische adventkalender is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar en zit vol met bouwbare verrassingen.

Achter ieder vakje van de adventkalender zit een speciale verrassing verstopt. En het beste is dat er simpele bouwinstructies met afbeeldingen bij zitten, zodat kinderen gemakkelijk kunnen bouwen. Zo kunnen ze elke dag in december een nieuw stukje aan hun Harry Potter wereld toevoegen.

De LEGO Harry Potter adventkalender bevat 6 minifiguren die nieuw zijn in september 2023. Een van de hoogtepunten is de allereerste minifiguur van Desiderius Perkamentus. Kinderen kunnen hun favoriete scènes uit de Harry Potter films naspelen en hun eigen avonturen bedenken met deze minifiguren.

Maar dat is niet alles! De adventkalender bevat ook 18 minimodellen die de magie van het tovenaarsdorp Zweinsveld uitstralen. Kinderen kunnen modellen bouwen die te maken hebben met bekende Zweinsveld locaties, zoals herberg De Drie Bezemstelen, café Zwijnskop, Zonko's Fopmagazijn en Zacharinus' Zoetwarenhuis. Naarmate Kerstmis dichterbij komt, nemen de speelmogelijkheden alleen maar toe.

Het leuke aan deze adventkalender is dat de minifiguren en bouwbare modellen kunnen worden gecombineerd met andere LEGO Harry Potter sets. Zo kunnen kinderen nog meer creatieve speelmogelijkheden ontdekken. Ze kunnen hun eigen Zweinsveld creëren en allerlei avonturen bedenken met hun favoriete personages.

De LEGO Harry Potter adventkalender is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen, maar ook voor volwassen fans. Het is een unieke manier om de feestdagen door te brengen en herinneringen te maken. Je kunt de adventkalender neerzetten als decoratie of de modellen gebruiken om je eigen Harry Potter kerstdorp te bouwen.

Deze adventkalender is een geweldige cadeautip voor kinderen vanaf 7 jaar die dol zijn op de Harry Potter films, boeken en games. Het is een geweldige manier om hun liefde voor de magische wereld van Harry Potter te vieren en hun creativiteit te stimuleren. Met 227 bouwstenen kunnen ze hun eigen fantasiewereld creëren en talloze avonturen beleven.

De LEGO Harry Potter adventkalender is onderdeel van een uitgebreid assortiment bouw- en speelsets. Met LEGO Harry Potter kunnen alle jonge tovenaars, heksen en dreuzels samen met hun favoriete personages magische avonturen beleven op herkenbare locaties. Zo kunnen ze de Zweinstein™ Express besturen, het Verboden Bos verkennen of het kasteel van Zweinstein™ bouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

LEGO staat garant voor kwaliteit. De LEGO onderdelen voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat ze gemakkelijk en stevig op elkaar passen en robuuste modellen opleveren. Veiligheid staat altijd voorop bij LEGO. De onderdelen worden uitgebreid getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Maak de aanloop naar de kerstdagen extra speciaal met de LEGO Harry Potter adventkalender 2023 (76418). Haal deze magische cadeautip in huis en laat de magie van Zweinsveld tot leven komen. Of je nu jong of oud bent, deze adventkalender biedt 24 dagen vol plezier en creativiteit. Wacht niet langer en ontdek de magie van LEGO Harry Potter!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75945

Expecto Patronum

foto van lego set5007493

Hedwig™ knuffel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.