Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kasteel Zweinstein™ en terrein 76419

Breng de magische wereld van Harry Potter tot leven met het gedetailleerde LEGO Harry Potter Kasteel Zweinstein displaymodel (76419). Bouw de iconische locaties, zoals de Hoofdtoren, de Grote Zaal en de Astronomietoren, en creëer het prachtige terrein van het kasteel. Voeg het schip van Klammfels, de koets van Beauxbatons en de Ford Anglia toe voor een complete display. Deze 2660-delige set is een perfect cadeau voor volwassen Harry Potter fans en verzamelaars. Bouwen en ontspannen met LEGO!

Waar is LEGO Kasteel Zweinstein™ en terrein 76419 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
2660
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76419
lego insiders punten icoon
1275
punten

Haal de magische wereld van Harry Potter in huis met het gedetailleerde LEGO® Harry Potter™ Kasteel Zweinstein™ displaymodel (76419). Beleef de spannende avonturen opnieuw terwijl je het beroemde kasteel en het prachtige terrein nabouwt.

Dit LEGO bouwwerk neemt je mee naar de Hoofdtoren, de Astronomietoren en de Grote Zaal. Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook het Boothuis, de binnenplaatsen, kassen, paden, bruggen, het rotsachtige landschap en het mysterieuze Zwarte Meer creëren. Met direct herkenbare interieurdetails kun je zelfs de Geheime Kamer™, de Kamer van de Gevleugelde Sleutels, de Toverdrankenkamer en de Schaakbordkamer tot leven brengen.

Deze betoverende LEGO set is gemaakt om gezien te worden. Dankzij de stapsgewijze instructies in de doos en de handige LEGO Builder app kun je gemakkelijk en met plezier aan de slag. Voeg het schip van Klammfels, de elegante koets van Beauxbatons en de bekende Ford Anglia in de Beukwilg™ toe om je display helemaal af te maken. En vergeet niet het minifiguur van de architect van Zweinstein en het bijbehorende naamplaatje toe te voegen voor een extra vleugje authenticiteit.

Deze LEGO Harry Potter set is niet alleen een traktatie voor jezelf, maar ook een perfect cadeau voor andere Harry Potter fans. Maak deel uit van een reeks LEGO sets voor volwassenen en verzamel alle speciale Harry Potter bouwsets.

Het LEGO® model van Kasteel Zweinstein™ en het omliggende terrein (76419) is het eerste in zijn soort en brengt de beroemdste locatie uit de Tovenaarswereld tot leven. Plaats het goudkleurige standbeeld van de architect van Zweinstein™ naast het naamplaatje met "Hogwarts Castle" of op de hoek van de bouwplaat om je display compleet te maken.

Met dit schaalmodel kun je het majestueuze kasteel en het prachtige terrein van Kasteel Zweinstein™ tot in de kleinste details bewonderen. Bouw de Hoofdtoren, de Astronomietoren, de Grote Zaal, de binnenplaatsen, bruggen, kassen, het Boothuis en het Zwarte Meer. Bewonder ook de Geheime Kamer™, de Kamer van de Gevleugelde Sleutels, de Toverdrankenkamer en de Schaakbordkamer. En natuurlijk mogen het schip van Klammfels, de koets van Beauxbatons, de Beukwilg™ en de Ford Anglia niet ontbreken.

Dit 2660-delige bouwbare model is een geweldige cadeautip voor volwassen Harry Potter™ fans en verzamelaars. Geef het als verjaardagscadeau, als cadeau voor de feestdagen of als speciale verrassing. Het bouwen en neerzetten van dit prachtige model is een creatieve activiteit waar je heerlijk van kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Met de digitale bouwinstructies in de LEGO® Builder app wordt het bouwproces nog leuker en gemakkelijker. Je hebt altijd een digitale versie van de bouwinstructies bij de hand.

LEGO® stenen staan al sinds 1958 bekend om hun topkwaliteit en voldoen aan strikte industrienormen. Hierdoor passen ze consistent en stevig op elkaar, zodat je zorgeloos kunt bouwen en genieten van je LEGO creaties.

Veiligheid staat bij LEGO® voorop. De LEGO onderdelen worden grondig getest en geanalyseerd om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Je kunt dus met een gerust hart bouwen en spelen.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75947

Hagrids huisje: Scheurbeks ontsnapping

foto van lego set5007372

Wizard vs Wizard

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.