Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Toverschool Toernooi: Het Zwarte Meer 76420



Ontdek het betoverende toernooi van de Toverschool met de LEGO Harry Potter Toverschool Toernooi speelset, inclusief bouwbare onderwaterwereld, bekende personages en accessoires.
Met de LEGO Builder app kunnen kinderen een digitaal bouwavontuur beleven.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Waar is LEGO Toverschool Toernooi: Het Zwarte Meer 76420 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 37.9519-09-2024

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
349
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76420
lego insiders punten icoon
337
punten

Ontdek het betoverende toernooi van de Toverschool met de LEGO® Harry Potter™ Toverschool Toernooi™: Het Zwarte Meer (76420) speelset. Reis af naar de onderwaterwereld van de Tovenaarswereld en beleef de magische wedstrijd uit Harry Potter en de Vuurbeker™ na. Deze coole cadeauset is perfect voor kinderen vanaf 8 jaar en bevat een bouwbaar onderwatertafereel met een boogruïne, 2 grotten en flexibele LEGO elementen om het effect van 2 drijvende minifiguren te creëren. Er is ook een piermodel met een minifiguur-duikfunctie, dat op het onderwaterdeel geplaatst kan worden.

Ontmoet bekende personages uit de Tovenaarswereld zoals Harry Potter met zwemvliezen en Viktor Kruml met een haaienkop en help hen om Hermelien Griffel™ en Ron Wemel™ te redden. De set bevat 5 LEGO minifiguren en 2 LEGO figuren, waaronder ook een minifiguur van een Meermens en een Wierling die nieuw is in maart 2023. Accessoires zoals de toverdrank Kieuwwier maken deze set compleet en zorgen voor nog meer speelplezier.

Bouwen wordt nog leuker met behulp van de LEGO Builder app. Laat je kinderen meenemen op een digitaal bouwavontuur: inzoomen, modellen draaien in 3D, sets opslaan en de voortgang bijhouden.

Organiseer je eigen betoverende Toverschool Toernooi™ met deze LEGO® Harry Potter™ speelset. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen een opdracht van het Toverschool Toernooi™ uitvoeren bij het Zwarte Meer uit Harry Potter en de Vuurbeker™. De set bevat 5 LEGO® minifiguren en 2 LEGO figuren, waaronder ook een Meermens en een Wierling. Het onderwatertafereel van het Zwarte Meer heeft een bouwbare boogruïne met 2 flexibele LEGO® elementen om het effect van een drijvende Hermelien Griffel™ en Ron Wemel™ te creëren, plus 2 grotten met een geheime schat. Het piermodel bevat een minifiguur-duikfunctie en een ronddraaiende klok, plus accessoires zoals een ketel en de toverdrank Kieuwwier.

Deze 314-delige bouwbare LEGO® Harry Potter™ speelset is een geweldig cadeau voor fans van Harry Potter en de Tovenaarswereld. Bouw, speel en zet de modellen neer om te bewonderen. Het piermodel is ca. 18 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep en kan op het onderwatertafereel worden gezet. De LEGO® Builder app begeleidt je kind tijdens een intuïtief bouwavontuur met functies waarmee het kan inzoomen, modellen kan draaien in 3D, sets kan opslaan en de voortgang kan bijhouden.

De LEGO® Harry Potter™ speelsets zijn onderdeel van een uitgebreid assortiment. Met deze sets kunnen jonge tovenaars, heksen en dreuzels beroemde scènes naspelen, hun eigen avonturen bedenken of de modellen neerzetten en bewonderen. Het merk LEGO® staat al sinds 1958 bekend om topkwaliteit en voldoet aan strikte kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat alle onderdelen consistent en goed op elkaar passen. Daarnaast worden de LEGO® stenen en onderdelen op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Word de held van het Toverschool Toernooi™ en ga op avontuur in de Tovenaarswereld met de LEGO® Harry Potter™ Toverschool Toernooi™: Het Zwarte Meer (76420) speelset!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 31.95 (11-09-2023) € 37.95 (25-05-2023) € 35.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76428

Hagrids huisje: onverwacht bezoek

foto van lego set5008316

Ideas Book

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.