Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dobby™ de huis-elf 76421

Ontdek LEGO set 76421, het allereerste bouwbare model van Dobby de huis-elf uit Harry Potter. Met verstelbaar hoofd en armen en vingers om accessoires vast te houden. Het displaymodel is 19 cm hoog en perfect voor kinderen vanaf 8 jaar en verzamelaars. Gebruik de LEGO Builder app voor een interactieve bouwervaring. Een must-have voor alle Harry Potter fans! Bestel vandaag nog en betreed de magische wereld van Harry Potter.

Waar is LEGO Dobby™ de huis-elf 76421 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
403
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76421
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben je een grote fan van Harry Potter™ en wil je graag een uniek LEGO® model in je collectie hebben? Dan is de LEGO set 76421 echt iets voor jou! Deze set bevat het allereerste LEGO model van Dobby™ de huis-elf, inclusief beweegbaar hoofd en verstelbare armen en vingers. Hierdoor kan Dobby de meegeleverde accessoires, zoals Harry Potters sok met het dagboek van Marten Vilijn en tante Petunia's 'zwevende' taart, vasthouden.

Het bouwbare displaymodel van Dobby de huis-elf is ongeveer 19 cm hoog en zal zeker de aandacht trekken. Het is een magisch cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar en verzamelaars van Harry Potter memorabilia. Plaats de figuur van Dobby op de bouwbare standaard met naamplaatje en hij zal ongetwijfeld de blikvanger zijn in je kamer.

Maar dat is nog niet alles! Met de LEGO Builder app kun je een nieuwe manier van bouwen ontdekken. Deze app biedt een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Je kunt inzoomen en de modellen in 3D draaien, sets opslaan en je voortgang bijhouden. Zo wordt het bouwen van LEGO sets nog leuker en interactiever.

De LEGO set 76421 is een must-have voor alle fans van Harry Potter. Met dit bouwmodel van Dobby de huis-elf kun je de meest geliefde personages uit de Tovenaarswereld bouwen en neerzetten. Door het verstelbare hoofd, de oren, armen en vingers kun je verschillende looks creëren en de vingers aanpassen zodat Dobby de bouwbare accessoires kan vasthouden. Beleef klassieke filmmomenten opnieuw tijdens het bouwen van tante Petunia's 'zwevende' taart en het gedetailleerde model van Marten Vilijns dagboek met Harry Potters sok.

Deze 403-delige bouwset is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar. Geef het als verrassing of als cadeau voor een verjaardag of de feestdagen aan een Harry Potter fan. Het bouwmodel is ca. 19 cm hoog, 12 cm breed en 10 cm diep en zal zeker een grote visuele impact hebben in je kamer.

En om het nog leuker te maken, begeleidt de LEGO Builder app je op je bouwavontuur. Deze app biedt een helpende hand en laat je sets opslaan, je voortgang bijhouden, inzoomen en je modellen in 3D draaien tijdens het bouwen. Zo kun je nog meer van het bouwproces genieten en je creativiteit de vrije loop laten.

De LEGO set 76421 maakt deel uit van een uitgebreid assortiment van LEGO Harry Potter bouwsets. Hiermee kunnen alle jonge tovenaars, heksen en dreuzels samen met hun favoriete personages magische avonturen beleven op herkenbare locaties. Deze LEGO sets voldoen aan strenge industrienormen en garanderen kwaliteit en veiligheid. De LEGO stenen en onderdelen worden grondig getest om ervoor te zorgen dat ze eenvoudig en stevig op elkaar passen en voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Twijfel niet langer en voeg dit unieke LEGO model van Dobby de huis-elf toe aan je collectie. Bestel de LEGO set 76421 vandaag nog en laat je betoveren door de magische wereld van Harry Potter!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76401

Zweinstein™ Binnenplaats: Sirius’ redding

foto van lego set5007883

Minifigure Display Case 16 – Harry Potter™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.