Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Wegisweg™: De Tovertweelings Topfopshop 76422

Beleef magisch speelplezier met LEGO Harry Potter set 76422. Bouw de iconische grappenwinkel en het uilenpostkantoor, compleet met gedetailleerde interieurs en inspirerende accessoires. Inclusief 7 minifiguren, een uilfiguur en extra elementen voor eindeloze speelmogelijkheden. Download de LEGO Builder app voor een interactieve bouwervaring. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en een geweldig cadeau voor fans van Harry Potter. Bestel nu en geniet van urenlang betoverend speelplezier!

Waar is LEGO De Wegisweg™: De Tovertweelings Topfopshop 76422 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
834
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76422
lego insiders punten icoon
712
punten

Welkom in de magische wereld van LEGO® Harry Potter™! Trek je tovermantel aan en bereid je voor op urenlang speelplezier met de LEGO Harry Potter De Wegisweg: De Tovertweelings Topfopshop speelset (76422). Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 8 jaar en bevat alle bouwmodellen die je nodig hebt om de iconische grappenwinkel van de familie Wemel en het Uilenpostkantoor tot leven te brengen.

Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de gebouwen in elkaar zet. Draai ze vervolgens om voor eenvoudige toegang tot de gedetailleerde interieurs vol inspirerende accessoires. In de grappenwinkel vind je bijvoorbeeld Braakbabbelaars, Peruviaans Instant Duistergruis en Neusbloednoga, allemaal verpakt in prachtig versierde bouwbare dozen. Het Uilenpostkantoor heeft zelfs een leuke functie waarmee je post kunt laten vallen.

Maar dat is nog niet alles! Deze speelset wordt geleverd met 7 LEGO minifiguren en een schattige uilfiguur. Je hebt ook elementen van een Ukkepulk, Fragmentatiefrisbee en een brief, waarmee je filmscènes kunt naspelen en je eigen betoverende verhalen kunt bedenken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

En vergeet niet de LEGO Builder app te downloaden! Deze app biedt je kind een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Ze kunnen inzoomen op de modellen, ze in 3D draaien, hun voortgang bijhouden en zelfs hun sets opslaan. Het is de perfecte aanvulling op de speelervaring.

Deze LEGO Harry Potter speelset is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die fan zijn van de magische wereld. Het is een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, speciale gelegenheden of gewoon als verrassing. Met 834 delen is het een uitdagend bouwproject dat je urenlang bezig zal houden.

En het beste van alles is dat deze speelset deel uitmaakt van een uitgebreid assortiment LEGO Harry Potter bouwspeelgoed. Je kunt je collectie uitbreiden en samen met je favoriete personages magische avonturen beleven op herkenbare locaties.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit en veiligheid van LEGO producten. Alle LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze compatibel zijn en stevig op elkaar passen. Ze worden grondig getest en voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus waar wacht je nog op? Stap binnen in de wereld van LEGO Harry Potter en beleef magisch speelplezier met de De Wegisweg: De Tovertweelings Topfopshop speelset. Bouw, speel en verbind met deze geweldige speelset en creëer je eigen betoverende avonturen. Bestel nu en geniet van urenlang speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76398

Zweinstein™ Ziekenhuisvleugel

foto van lego set75947

Hagrids huisje: Scheurbeks ontsnapping

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.