Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Zweinstein Express™ en Zweinsveld™ station 76423

Beleef het magische avontuur van de nieuwe leerlingen op Zweinstein met de LEGO Harry Potter Zweinstein Express en Zweinsveld station speelset. Deze set bevat een trein, minifiguren en accessoires voor urenlang bouw- en speelplezier. Met de bijgeleverde LEGO Builder app heb je een interactieve bouwervaring. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en volwassen Harry Potter fans. Bestel nu en stap in de wereld van Zweinstein!

Waar is LEGO Zweinstein Express™ en Zweinsveld™ station 76423 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
1074
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76423
lego insiders punten icoon
975
punten

Welkom op Zweinstein, de magische school voor heksen en tovenaars! Beleef nu zelf het magische avontuur van de aankomst van nieuwe leerlingen met de LEGO Harry Potter Zweinstein Express en Zweinsveld station speelset. Deze set is speciaal ontworpen voor jongeren vanaf 8 jaar én volwassen Harry Potter fans. Met het LEGO model van de Zweinstein Express, nieuw in juni 2023, kun je nu zelf de avonturen uit de films naspelen. De set bevat een locomotief, een kolenwagon, 2 passagiersrijtuigen en het snoepkarretje van de Snoepheks. Rijd met de trein over de rails, of draai de stootbalk aan de voorkant om een spannende rit over ander terrein te maken.

Wat deze set extra speciaal maakt, zijn de meegeleverde LEGO minifiguren. In totaal zijn er maar liefst 8 minifiguren, waaronder de allereerste minifiguur van de populaire Leo Jordaan. Daarnaast krijg je ook accessoires zoals een doos met Smekkies in Alle Smaken en het fotoalbum dat Hagrid aan Harry geeft. Zo kun je de scènes uit de films tot in detail naspelen en je eigen avonturen bedenken.

Maar dat is nog niet alles! Bij deze set hoort ook de LEGO Builder app, die je meeneemt op een nieuw soort bouwavontuur. Met de app kun je inzoomen, de modellen draaien in 3D, je voortgang bijhouden en zelfs je sets opslaan. Zo krijg je een unieke en interactieve bouwervaring.

Het Zweinsveld station is een belangrijke locatie in de wereld van Harry Potter. Met deze set kun je het station tot in detail nabouwen. Het station heeft een loket, een Uilenpostkantoor, een toilet en een perron met authentieke details waar elke fan blij van zal worden. Daarnaast bevat de set ook een bouwbaar bord met een routebeschrijving naar Zweinsveld en Zweinstein. Hier kunnen nieuwe leerlingen hun avontuur beginnen en onvergetelijke herinneringen creëren.

Deze LEGO Harry Potter speelset is niet zomaar een cadeau. Met maar liefst 1074 onderdelen biedt deze set urenlang bouw- en speelplezier. Geef het cadeau aan een Harry Potter fan voor zijn of haar verjaardag of als speciale verrassing tijdens de feestdagen. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ook volwassenen kunnen hun innerlijke tovenaar of heks naar boven halen.

De afmetingen van de Zweinstein Express speelgoedtrein zijn ca. 8 cm hoog, 59 cm lang en 6 cm breed. Dit zorgt voor een realistische speelervaring waarbij je de scènes uit de films tot leven kunt laten komen. En als je even hulp nodig hebt tijdens het bouwen, kun je altijd terecht bij de intuïtieve bouwinstructies in de LEGO Builder app. Hiermee kun je inzoomen op de details en je model draaien in 3D, zodat je zeker weet dat alles perfect in elkaar past.

Deze LEGO Harry Potter set maakt deel uit van een uitgebreide reeks. Met de andere bouwbare sets kun je alle avonturen uit de films naspelen en je eigen magische wereld creëren. Alle sets zijn van topkwaliteit en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. De LEGO onderdelen passen altijd eenvoudig en stevig op elkaar, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over losse onderdelen.

Veiligheid staat voorop bij LEGO. De onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Ze worden gegooid, verhit, geplet en gedraaid om er zeker van te zijn dat ze kindvriendelijk en veilig zijn. Met LEGO kunnen jongeren én volwassenen veilig bouwen en spelen.

Kortom, met de LEGO Harry Potter Zweinstein Express en Zweinsveld station speelset beleef je de magie van Harry Potter op een unieke manier. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen magische avonturen. Bestel deze set nu en stap in de wereld van Zweinstein!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76382

Zweinstein™ Moment: Transfiguratieles

foto van lego set76417

Goudgrijp™ Tovenaarsbank – Verzameleditie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.