Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vliegende Ford Anglia™ 76424

Herbeleef de spannende reis van Harry Potter en Ron Wemel met de LEGO set 76424 Vliegende Ford Anglia. Deze speelgoedset voor kinderen vanaf 7 jaar bevat een bouwbare auto met openende deuren en een afneembaar dak. Speel favoriete scènes uit Harry Potter en de Geheime Kamer na en creëer je eigen magische verhalen. Combineer deze set met andere LEGO Harry Potter bouwsets voor nog meer speelmogelijkheden. Laat je fantasie de vrije loop in de betoverende wereld van Harry Potter met deze must-have LEGO set! Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Waar is LEGO Vliegende Ford Anglia™ 76424 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
165
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76424
lego insiders punten icoon
97
punten

Speel de spannende reis van Harry Potter™ en Ron Wemel naar Zweinstein™ na in de Vliegende Ford Anglia™ (76424) auto met deze fantastische speelgoedset voor kinderen vanaf 7 jaar. De LEGO® stenen speelgoedauto zorgt voor eindeloos speelplezier, met zijn deuren die open kunnen en een afneembaar dak. Zo kunnen de minifiguren van Harry Potter en Ron Wemel™ en de figuur van de uil Hedwig™ gemakkelijk in de auto worden geplaatst. Bovendien is er genoeg ruimte in de kofferbak voor de koffer, de toverstokken van Harry en Ron en Rons rat Schurfie.

Dit hoogwaardige bouwspeelgoed voor kinderen is het perfecte cadeau voor een verrassing of verjaardag. Kinderen kunnen hiermee hun favoriete scènes uit Harry Potter en de Geheime Kamer™ naspelen en hun eigen magische verhalen verzinnen. Met de Vliegende Ford Anglia™ creëren ze een betoverende speelwereld vol avontuur.

Deze avontuurlijke voertuigspeelset kan nog verder worden uitgebreid door deze te combineren met andere LEGO Harry Potter bouwsets (apart verkrijgbaar). Op deze manier kunnen jonge tovenaars, heksen en dreuzels hun fantasie prikkelen en nog meer speelmogelijkheden creëren. Ze kunnen hun eigen magische wereld bouwen en Zweinstein™ tot leven brengen.

Met de LEGO Vliegende Ford Anglia™ beleef je niet alleen het spannende avontuur van Harry Potter en Ron Wemel, maar kun je ook je eigen unieke reis bedenken. Stap in de auto en vlieg door de lucht, net als in de film! Bezoek de magische winkels in de Wegisweg en maak een tussenstop bij De Drie Bezemstelen voor een lekkere boterbier. Of betreed de Grote Zaal in Zweinstein™ en zet je toverhoed op voor de Sorteerceremonie.

Met deze LEGO set ben jij de regisseur van je eigen Harry Potter avontuur. Bouw het magische kasteel van Zweinstein™ en beleef alle bekende scènes opnieuw. Help Harry en Ron ontsnappen uit de klauwen van Aragog in het Verboden Bos en versla de Basilisk in de Geheime Kamer. Neem het op tegen de Dementors bij het Meer van Zwerkbal en red Sirius Zwarts uit de handen van de boosaardige Dementor.

Of je nu een fan bent van Harry Potter of gewoon dol bent op LEGO, deze Vliegende Ford Anglia™ speelset is een absolute must-have. Met 236 onderdelen biedt het eindeloos bouw- en speelplezier. Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk je eigen unieke avonturen met Harry en zijn vrienden.

De LEGO bouwstenen zorgen voor een stevige constructie, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat de Vliegende Ford Anglia™ uit elkaar valt tijdens het spelen. De kwaliteit en duurzaamheid van LEGO zorgt ervoor dat je jarenlang kunt genieten van dit geweldige speelgoed.

Laat je fantasie de vrije loop en dompel je onder in de magische wereld van Harry Potter met de Vliegende Ford Anglia™. Breng Zweinstein™ tot leven en beleef de spannendste avonturen samen met Harry, Ron en hun vrienden. Deze LEGO set is een absolute must-have voor jong en oud.

Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur? Haal dan nu de LEGO Vliegende Ford Anglia™ in huis en duik in de betoverende wereld van Harry Potter. Bouw, speel en creëer je eigen magische verhaal. Het avontuur wacht op jou!

Let op: Deze LEGO set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Bestel nu jouw exemplaar van de Vliegende Ford Anglia™ en begin aan het avontuur van je leven!

Laatste update: 2024-01-11 22:35:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76394

Felix, de feniks van Perkamentus™

foto van lego set76416

Zwerkbal™ hutkoffer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.