Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hedwig™ bij Ligusterlaan 4 76425

Bouw je eigen model van Harry's trouwe sneeuwuil Hedwig en breng Ligusterlaan 4 tot leven met de LEGO set 76425. Deze set bevat beweegbare onderdelen en een koffer vol iconische voorwerpen uit de Harry Potter reeks om je speelervaring te personaliseren. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en te combineren met andere LEGO Harry Potter sets. Bestel nu en ontdek de magie van LEGO en Harry Potter!

Waar is LEGO Hedwig™ bij Ligusterlaan 4 76425 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
337
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76425
lego insiders punten icoon
130
punten

Laat je fantasie de vrije loop en duik in de magische wereld van Harry Potter met de LEGO set "Sneeuwuil Hedwig™ bij Ligusterlaan 4" (76425). Deze betoverende speelset is speciaal ontworpen om de avonturier in jou naar boven te halen. Bouw je eigen model van Harry's trouwe sneeuwuil Hedwig en breng Ligusterlaan 4 tot leven!

Met een beweegbare kop, vleugels en staart kan Hedwig alle kanten op vliegen. Laat haar neerstrijken op het straatnaambord met de bekende woorden 'Privet Drive' en voel de magie tot leven komen. Maar daar houdt het niet op. Deze set bevat ook een koffer vol met iconische voorwerpen uit de Harry Potter reeks, waarmee je Hedwig en Ligusterlaan 4 helemaal kunt personaliseren en je eigen creatieve rollenspellen kunt bedenken.

Of je nu een jonge avonturier bent die net begint aan zijn LEGO reis of een doorgewinterde Harry Potter fan die zijn collectie wil uitbreiden, dit bouwspeelgoed is gegarandeerd een succes. De set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en is de perfecte verrassing voor verjaardagen of speciale gelegenheden.

Maar dat is nog niet alles! Combineer deze set met andere LEGO Harry Potter sets (apart verkrijgbaar) en creëer een magische wereld vol avonturen. Verken Zweinstein met Harry Potter en zijn vrienden, vecht tegen duistere tovenaars en beleef spannende momenten die je alleen kunt bedenken met LEGO. De mogelijkheden zijn eindeloos en de avonturen blijven zich opstapelen.

Met oog voor detail en een passie voor het creëren van unieke bouwervaringen, heeft LEGO deze set speciaal ontworpen voor fans van alle leeftijden. Jongeren en volwassenen kunnen samen bouwen, spelen en hun liefde voor de Tovenaarswereld delen. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de geheimen van Harry Potter's wereld.

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze set ook aandacht voor SEO. Met speciale aandacht voor zoekmachineoptimalisatie zorgen wij ervoor dat je deze LEGO set eenvoudig kunt vinden op het internet. Typ simpelweg "LEGO Sneeuwuil Hedwig bij Ligusterlaan 4 (76425)" in je zoekbalk en laat je meevoeren naar een wereld vol avontuur en magie.

Wacht niet langer en voed de liefde voor Harry Potter in jezelf. Bouw, speel en creëer je eigen magische wereld met de LEGO set "Sneeuwuil Hedwig bij Ligusterlaan 4". Bestel deze set nu en ontdek de magie van LEGO en Harry Potter. Met LEGO ben jij de meester van je eigen avontuur!

Laatste update: 2024-01-11 21:48:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76399

Zweinstein™ magische hutkoffer

foto van lego set41615

Harry Potter™ en Hedwig™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.