Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kasteel Zweinstein™: Boothuis 76426

Beleef het avontuur van Harry Potter en de Steen der Wijzen opnieuw met LEGO set Kasteel Zweinstein: Boothuis (76426). Deze set bevat 2 bouwbare boten, een mysterieus boothuis met speciale verstopplaatsen en unieke Zweinstein verzamelportretten. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en te bouwen met behulp van de LEGO Builder app. Verzamel alle modulaire sets om de gedetailleerde LEGO Kasteel Zweinstein scène te creëren.

Waar is LEGO Kasteel Zweinstein™: Boothuis 76426 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
350
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76426
lego insiders punten icoon
247
punten

Beleef het avontuur van Harry Potter en de Steen der Wijzen™ opnieuw in de betoverende wereld van LEGO met de fantastische LEGO set Kasteel Zweinstein™: Boothuis (76426). Deze speelset zit boordevol spanning, avontuur en magie en is perfect voor zowel jongeren als volwassenen die dol zijn op LEGO en Harry Potter.

Stap in de schoenen van Harry Potter en zijn vrienden wanneer ze aankomen bij het mysterieuze Boothuis van Kasteel Zweinstein™. Met deze set kun je de iconische scène uit de film naspelen waarin de boten arriveren aan het boothuis. Maar dat is nog niet alles, want deze LEGO set bevat ook 2 bouwbare boten, elk met ruimte voor 2 minifiguren. Neem plaats in een van de boten en vaar samen met Harry Potter en zijn vrienden over het betoverende meer naar het boothuis.

Eenmaal aangekomen bij het boothuis, kun je de boot veilig aanmeren en een kijkje nemen in de mysterieuze ruimte. Hier vind je een speciale verstopplaats voor de pad Willibrord van Marcel Lubbermans, een van de meest geliefde personages uit de Harry Potter serie. Daarnaast is er ook nog een plekje gereserveerd voor een van de 14 unieke Zweinstein verzamelportretten. Deze portretten zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar hebben ook speciale krachten die je kunt ontdekken wanneer je ze aanraakt. Geweldig toch?

Deze LEGO set is niet zomaar een speelset, het is een cadeautip voor kinderen vanaf 8 jaar die dol zijn op de magische wereld van Harry Potter. Met maar liefst 7 LEGO Harry Potter personages, waaronder een minifiguur van professor Anderling met speciale armversiering, kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken en de magie echt tot leven brengen. En het mooie is dat deze set de eerste is in een nieuwe serie modulaire sets die allemaal met elkaar verbonden kunnen worden om de meest gedetailleerde LEGO Kasteel Zweinstein scène ooit te creëren. Verzamel ze allemaal en bouw je eigen magische wereld van LEGO!

Maar wat deze LEGO set echt uniek maakt, is de LEGO Builder app. Met deze app kunnen kinderen eenvoudig en intuïtief de set bouwen. Dankzij de handige functies van de app, zoals inzoomen en modellen in 3D draaien, wordt het bouwen van deze set nog leuker en gemakkelijker. Bovendien kunnen kinderen hun voortgang bijhouden en de gebouwde sets opslaan. Een geweldige toevoeging aan deze al fantastische LEGO set!

Dus waar wacht je nog op? Beleef het avontuur van Harry Potter en de Steen der Wijzen™ opnieuw met deze magische LEGO set Kasteel Zweinstein™: Boothuis (76426). Bouw de boten, ontdek het boothuis en speel je eigen magische avonturen met Harry Potter en zijn vrienden. Verzamel de unieke Zweinstein verzamelportretten en ontdek hun geheimen. En vergeet vooral niet om je creaties te delen met je vrienden via de LEGO Builder app. Met deze LEGO set ben jij de held van je eigen magische verhaal!

Laatste update: 2024-01-11 22:33:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71043

Kasteel Zweinstein™

foto van lego set40452

Zweinstein™ Griffoendor™ slaapzalen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.