Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Buckbeak™ 76427

Stap in de magische wereld van Harry Potter met LEGO set 76427 van Buckbeak. Deze bouwset bevat een volledig beweegbaar LEGO speelfiguur van het Hippogrief en een klein bouwgedeelte van Hagrid's tuin. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun bouwervaring uitbreiden. Combineer met andere LEGO Harry Potter sets voor nog meer speelplezier. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen magische avonturen!

Waar is LEGO Buckbeak™ 76427 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
723
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76427
lego insiders punten icoon
390
punten

Stap binnen in de betoverende wereld van Harry Potter™ met deze magische LEGO® set van Buckbeak™ (76427). Het is de grootste LEGO® bouwset ooit van de geliefde Hippogrief en brengt de spannende avonturen uit de films tot leven. Een fantastisch cadeau-idee voor jongens, meisjes en alle fans vanaf 9 jaar, deze set voor kinderen bevat een volledig beweegbaar LEGO speelfiguur van het magische wezen, samen met een klein bouwgedeelte van Hagrid's tuin met 2 pompoenen en een vogelfiguur voor creatieve verhalen of om een opvallende display te maken. Kantel Buckbeak's hoofd, vouw zijn vleugels uit voor vliegposes en pas zijn poten aan voor wandelen, zitten of zijn iconische buigende pose.

Breid de bouwervaring van kinderen uit met de LEGO Builder app, waar ze modellen in 3D kunnen inzoomen en draaien, sets kunnen opslaan en hun voortgang kunnen bijhouden.

Deze LEGO Harry Potter verzamelset biedt jouw jonge tovenaar, heks of Dreuzel™ een leuke creatieve activiteit om in hun eentje van te genieten of samen met vrienden, en de bouwsels kunnen worden gecombineerd met andere LEGO Harry Potter sets (apart verkrijgbaar) voor extra speelmogelijkheden. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen magische wereld vol avontuur en plezier met deze unieke LEGO set van Buckbeak™!

Laatste update: 2024-05-02 15:38:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.