Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hagrids huisje: onverwacht bezoek 76428

Beleef de magische wereld van Harry Potter met de LEGO set 76428. Bouw Hagrids huisje, inclusief afneembaar dak en prachtig interieur. Speel met 5 minifiguren en ontdek de speelgoedfiguren van Norbert en Muil. Deze set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief en stimuleert de creativiteit en probleemoplossend vermogen. Bestel nu en beleef de magie!

Waar is LEGO Hagrids huisje: onverwacht bezoek 76428 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
896
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76428
lego insiders punten icoon
487
punten

Stap binnen in de magische wereld van Harry Potter™ en zijn vrienden met de spannende LEGO® Harry Potter set " + serie_nummer + " voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar! Laat je fantasie de vrije loop en beleef de meest avontuurlijke momenten opnieuw in het huisje van Rubeus Hagrid™.



Deze geweldige bouwset bevat een gedetailleerd model van Hagrids huisje, compleet met een afneembaar dak dat open kan en toegang biedt tot het prachtige interieur. Trek een stoel uit voor Hagrid en bekijk zijn collectie van 14 adembenemende Zweinstein™ portretten. Maar pas op voor het drakenei dat op het punt staat uit te komen! Zorg ervoor dat je Muil, Hagrids geliefde huisdier, te eten geeft en bouw een comfortabel hondenhok voor hem om in te rusten na een lange dag vol avontuur.



Deze bouwset bevat niet alleen het unieke huisje van Hagrid, maar ook 5 minifiguren van je favoriete personages - Harry Potter, Hermelien Griffel™, Ron Wemel™, Draco Malfidus™ en natuurlijk Rubeus Hagrid zelf. En dat is nog niet alles! Ontdek ook de speelgoedfiguren van Norbert en Muil, die voor extra speelplezier zorgen. Ga op een nieuw magisch avontuur met Harry en zijn vrienden en bedenk je eigen spannende verhalen.



Dit is het perfecte cadeau voor de echte Harry Potter fans. Het is een geweldige toevoeging aan elke LEGO verzameling en biedt urenlang speelplezier. Of je nu alleen speelt of samen met vrienden, deze bouwset zorgt ervoor dat je je nooit zult vervelen.



Maar dat is nog niet alles! Deze LEGO set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens educatief. Het helpt kinderen bij de ontwikkeling van hun fijne motoriek, creativiteit en probleemoplossend vermogen. Bovendien stimuleert het hun fantasie en brengt het de magische wereld van Harry Potter tot leven.



Ben je klaar voor een nieuw avontuur in de Tovenaarswereld? Bestel nu jouw eigen LEGO Harry Potter set " + serie_nummer + " en beleef de magie!

Laatste update: 2024-01-11 22:09:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75945

Expecto Patronum

foto van lego set75946

Hongaarse Hoornstaart Toverschool Toernooi

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.