Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kasteel Zweinstein™: Uilenvleugel 76430

Beleef de magie van Zweinstein met LEGO set 76430. Bouw de gedetailleerde uilentoren met vensterbanken en uilenstandbeeld. Deze set bevat ook een verzamelportret en drie minifiguren, inclusief Harry Potter en Cho Chang. Combineer deze set met andere modulaire LEGO Harry Potter bouwsets voor nog meer speelplezier. Perfect voor kinderen van 8 jaar en ouder. Ontwikkel bouwvaardigheden en prikkel je fantasie. Mis deze unieke set niet!

Waar is LEGO Kasteel Zweinstein™: Uilenvleugel 76430 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
364
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76430
lego insiders punten icoon
292
punten

Verschijn in je eigen magische avontuur en herbeleef de iconische scène in Zweinstein™ Kasteel: Uilenvleugel waar Harry Potter™ Cho Chang™ uitnodigt voor het Kerstbal. Met deze betoverende en fantasierijke LEGO® speelgoedset (nummer 76430) kunnen zowel jongeren als volwassenen zich onderdompelen in de wereld van Harry Potter. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je bouwt, speelt en ontdekt.



Stel je voor: je staat voor de toren waar de prachtige uilen van Zweinstein wonen. De gedetailleerde LEGO replica van de toren is tot in de puntjes ontworpen, inclusief vensterbanken waar de uilen kunnen zitten en een indrukwekkend uilenstandbeeld. Maar dat is nog niet alles. De set bevat ook één van de veertien verzamelportretten van Zweinstein, zodat je meteen het gevoel hebt alsof je je echt in de magische school bevindt. Met deze accessoires komt de scène uit de film tot leven.



En laten we de minifiguren niet vergeten! Met deze bouwset krijg je niet één, niet twee, maar drie LEGO Harry Potter minifiguren. Je kunt zowel Harry Potter zelf als Cho Chang naspelen, en hun interactie tijdens het Kerstbal tot leven brengen. Maar er is meer. De set wordt ook geleverd met vijf verschillende uilenfiguren, zodat je de toren kunt vullen met deze schattige en mystieke wezens. Het enige wat jij nodig hebt is jouw verbeelding en het avontuur kan beginnen!



Maar deze LEGO Harry Potter set is niet alleen leuk om mee te spelen, het is ook het perfecte cadeau voor een Harry Potter fan. Ben je op zoek naar een geweldig verjaardagscadeau voor een kind van 8 jaar of ouder? Dan is deze bouwset absoluut ideaal. Met deze set kunnen ze zelfstandig spelen, of samen met vrienden en familie bouwen en spelen. De mogelijkheden zijn eindeloos!



En dat is nog niet alles. Deze set maakt deel uit van een nieuwe serie modulaire LEGO Harry Potter bouwsets. Wat betekent dat? Dat betekent dat je deze set kunt combineren met andere sets uit de serie om de ultieme LEGO Kasteel Zweinstein scène te creëren. Hoe gaaf is dat? Stel je voor dat je jouw eigen Zweinstein bouwt en je niet alleen de Uilenvleugel hebt, maar ook de Grote Zaal, de Bibliotheek en nog veel meer! Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen magische wereld.



Maar deze LEGO Harry Potter set is niet alleen leuk om mee te spelen en te verzamelen, het is ook bijzonder leerzaam. Terwijl je bouwt, ontwikkel je je bouwvaardigheden en hand-oog coördinatie. Daarnaast prikkelt het bouwen van deze set ook nog eens je fantasie en creativiteit. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet in de wereld van Harry Potter stappen en zijn eigen avonturen beleven?



Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van Harry Potter, bouw de Uilenvleugel van Zweinstein, en beleef eindeloos plezier. Ga de uitdaging aan en laat je betoveren. Vang alle magie van Zweinstein in deze unieke LEGO speelset. Vergeet niet om het setnummer (76430) te onthouden, want dit is een set die je niet wilt missen!

Laatste update: 2024-01-11 22:34:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76391

Zweinstein™ Iconen - verzamelobjecten

foto van lego set5007905

Harry Potter™ sleutellampje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.