Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hogwarts™ Castle: Potions Class 76431

Beleef magische avonturen met LEGO set 76431! Laat kinderen toverdranken brouwen op Zweinstein met Professor Sneep en bekende personages. Deze speelset is een must-have voor Harry Potter fans en biedt eindeloos speelplezier. Stimuleer de verbeelding en creativiteit van kinderen met deze gedetailleerde en interactieve LEGO set.

Waar is LEGO Hogwarts™ Castle: Potions Class 76431 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
397
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76431
lego insiders punten icoon
260
punten

Laat je jonge heks, tovenaar of Dreuzel™ meedoen met de Toverdrankles op Zweinstein™ met deze verzamelbare LEGO® Harry Potter™ tovenaar speelset (76431) voor kinderen vanaf 8 jaar. Het bevat een bouwbare Harry Potter klaslokaal dat opent voor gemakkelijk spelen en zit boordevol authentieke details - een krijtbord met instructies voor het maken van toverdrank, flesjes met toverdrankelementen om in de ketel te roeren en andere apparatuur om creatief te spelen. Er zijn ook 2 van de 14 verzamelbare Zweinstein portretten te zien, plus LEGO minifiguren van Professor Sneep™ en studenten Hermelien Griffel™, Pansy Parkinson en Simon Filister om Harry Potter verhalen na te spelen.

Een magisch cadeau-idee voor kinderen, deze set is een leuke manier om jongens, meisjes en alle nieuwe Harry Potter fans kennis te laten maken met de LEGO steen-gebouwde Toverwereld.

Deze Zweinstein speelset maakt deel uit van een verzameling modulaire LEGO Harry Potter bouwpakketten (apart verkrijgbaar) die met elkaar verbonden kunnen worden om de meest gedetailleerde LEGO steen-gebouwde Zweinstein Kasteel scène ooit te creëren.

Wil je dat jouw kinderen spelen met de magische wereld van Harry Potter? Dan is deze LEGO set absoluut een must-have voor in hun speelgoedcollectie. Laat hun verbeelding de vrije loop terwijl ze samen met Professor Sneep en hun favoriete personages toverdrankjes brouwen in het klaslokaal van Zweinstein.
Dit magische speelgoed is niet alleen leuk om cadeau te geven, maar ook om samen te bouwen en te spelen. Met de gedetailleerde accessoires en minifiguren kunnen kinderen hun favoriete scènes uit de Harry Potter boeken en films naspelen, of hun eigen avonturen bedenken.

Stap binnen in de betoverende wereld van Zweinstein en zie hoe jouw kinderen zich urenlang vermaken met het bouwen en spelen met deze LEGO set. Met zoveel details en mogelijkheden om te ontdekken, zal deze speelset zeker een favoriet worden in hun collectie. Laat hen hun eigen toverdrankjes bedenken en creëren, terwijl ze ondertussen magische avonturen beleven met hun vrienden.

Ontdek de wereld van Harry Potter op een unieke manier met deze speciale LEGO bouwset. Laat je kinderen zich onderdompelen in de magie en het avontuur van de Toverwereld, terwijl ze hun bouwvaardigheden en creativiteit ontwikkelen. Met deze set kunnen ze hun eigen verhalen bedenken en beleven, terwijl ze samen met hun favoriete personages op avontuur gaan.

Laatste update: 2024-05-02 15:45:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.