Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Verboden Bos: magische wezens 76432

Creëer je eigen betoverende LEGO Harry Potter Verboden Bos (set 76432)! Met mysterieus gekleurde bomen, oplichtende paddenstoelen en een spin breng je de magische wereld van Harry Potter tot leven. Inclusief LEGO minifiguren Ron en Hermelien, samen met speelgoedfiguren van Scheurbek, een jonge Terzieler en een Keltisch Aardmannetje. De modules zijn herindeelbaar voor eindeloze speelplezier, en de set is ideaal als origineel cadeau voor Harry Potter fans. Combineer met andere LEGO Harry Potter bouwsets voor nog meer avonturen!

Waar is LEGO Verboden Bos: magische wezens 76432 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
172
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76432
lego insiders punten icoon
195
punten

Bouw je eigen betoverende LEGO® Verboden Bos met de LEGO Harry Potter™ set (76432)! Deze fantastische set is speciaal ontworpen voor jongeren vanaf 8 jaar en brengt de magische wereld van Harry Potter tot leven. Met bomen in mysterieuze nachtelijke kleuren, een spin en 4 paddenstoelen die oplichten in het donker, creëer je een sfeervol bos vol magische wezens. Laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier!

In deze set vind je ook 2 LEGO minifiguren – Ron Weasley™ en Hermelien Griffel™ – die je kunt gebruiken voor spannende rollenspellen. Ze worden vergezeld door speelgoedfiguren van Scheurbek™, een jonge Terzieler en een Keltisch Aardmannetje. Samen kunnen ze avonturen beleven in het Verboden Bos en de geheimen van de tovenaarswereld ontdekken.

Het leuke aan deze LEGO set is dat je de modules keer op keer kunt herindelen, zodat je steeds nieuwe scènes kunt creëren. Laat je fantasie de vrije loop en bouw een spannend plekje voor Ron, Hermelien en de magische wezens. Of bedenk je eigen avonturen en laat de personages op ontdekkingstocht gaan in het Verboden Bos. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ben je op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor een Harry Potter fan? Dan is deze LEGO set perfect! Jongeren vanaf 8 jaar kunnen zelfstandig aan de slag met het bouwen en spelen met deze set. Maar ook samen met vrienden is het een geweldige activiteit. Bovendien kunnen de LEGO Harry Potter bouwsets gecombineerd worden, zodat je kind nog meer speelmogelijkheden krijgt. Laat de tovenaarswereld tot leven komen en beleef magische avonturen!

Deze LEGO Harry Potter set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar is ook een geweldige toevoeging aan je LEGO collectie. Met de unieke onderdelen en elementen in deze set bouw je niet alleen het Verboden Bos, maar breid je ook je LEGO wereld uit. Voeg deze set toe aan je collectie en laat je creativiteit de vrije loop!

Wil je nog meer avonturen beleven in de tovenaarswereld? Combineer deze set dan met andere LEGO Harry Potter bouwsets (apart verkrijgbaar). Ga samen met Harry, Hermelien, Ron en hun vrienden op magische missies en versla de duistere krachten die dreigen de tovenaarswereld over te nemen. Met LEGO Harry Potter bouwsets maken jongeren kennis met de magie en de spanning van de geliefde boeken en films.

Kortom, de LEGO Harry Potter set (76432) is een must-have voor alle jonge tovenaars en heksen! Bouw je eigen Verboden Bos vol magische wezens en beleef eindeloos speelplezier. Ontdek de geheimen van de tovenaarswereld en ga op avontuur met Ron, Hermelien en de magische figuren. Deze set is niet alleen leuk om zelf mee te spelen, maar ook een geweldig cadeau voor elke Harry Potter fan. Voeg deze set toe aan je verzameling en laat je betoveren door de magie van LEGO Harry Potter!

Laatste update: 2024-01-11 21:49:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5007214

Hogwarts™ at Christmas

foto van lego set5007454

Albus Perkamentus™ knuffel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.