Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mandrake 76433

Duik in de betoverende wereld van Hogwarts™ met de LEGO® Harry Potter™ Mandrake planten set (76433). Een uniek bouwproject van de gillende plant met verstelbare bladeren en bewegende mond en ledematen. Perfect cadeau voor creatieve Harry Potter fans van 10 jaar en ouder. Breng de magie van Hogwarts™ tot leven in je eigen kamer!

Waar is LEGO Mandrake 76433 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
579
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76433
lego insiders punten icoon
455
punten

Stap binnen in de betoverende wereld van Hogwarts™ met deze LEGO® Harry Potter™ Mandrake planten set (76433). Duik in de magische wereld van kruidenkunde met dit unieke LEGO bouwproject van de gillende plant. Een perfect cadeau voor creatieve meiden, jongens en alle Harry Potter fans van 10 jaar en ouder. De set bevat een levensgroot, verstelbaar model van een Mandrake plant en een bouwbare bloempot voor een speelse presentatie. Verander de positie van de bladeren van de Mandrake, haal hem uit de pot en beweeg zijn borstkas op en neer om zijn mond en ledematen te laten bewegen alsof hij aan het schreeuwen is.

Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun creatieve ervaring nog meer uitbreiden. Hiermee kunnen ze inzoomen en een 3D digitale versie van dit model draaien terwijl ze bouwen, hun voortgang bijhouden en sets opslaan voor later.

Deze betoverende toevoeging aan je interieur is onderdeel van een uitgebreide LEGO Harry Potter collectie (sets apart verkrijgbaar) die eindeloze mogelijkheden biedt om betoverende verhalen tot leven te brengen. Laat je fantasie de vrije loop en beleef magische avonturen in de wereld van Harry Potter.

Met deze set haal je niet alleen een uniek LEGO bouwproject in huis, maar ook een stukje magie en avontuur. Laat je betoveren door de wonderlijke wereld van Hogwarts™ en breng de magie tot leven met deze LEGO Harry Potter Mandrake planten set. Perfect voor jongeren en volwassenen die houden van creativiteit, verbeelding en avontuur. Of je nu een fervent Harry Potter fan bent of gewoon op zoek naar een unieke decoratie voor in huis, deze LEGO set biedt voor elk wat wils.

Laat je inspireren door de magie van Harry Potter en breng Hogwarts™ tot leven in je eigen kamer. Met deze LEGO set creëer je niet alleen een prachtig bouwwerk, maar ook een unieke beleving die je telkens opnieuw kunt beleven. Kom en ontdek de wereld van Harry Potter met deze betoverende LEGO Harry Potter Mandrake planten set (76433).

Laatste update: 2024-05-02 15:31:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.