Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Aragog in the Forbidden Forest™ 76434

Beleef magische avonturen in het LEGO Harry Potter Verboden Bos met set 76434. Met een realistische Aragog speelgoedfiguur, Harry Potter en Ron Weasley minifiguren en accessoires. De set bevat ook een bouwbaar Verboden Bos en spinnenweb voor eindeloos speelplezier. Ontdek de magie van LEGO Harry Potter en creëer je eigen betoverende verhalen!

Waar is LEGO Aragog in the Forbidden Forest™ 76434 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
195
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-06-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76434
lego insiders punten icoon
130
punten

Laat je jonge tovenaar, heks of Dreuzel™ ​​magische avonturen beleven in het LEGO® Harry Potter™ Verboden Bos™ met deze Aragog spinnen speelset (76434). Een magisch cadeau voor jongens, meisjes en alle Harry Potter fans van 7 jaar en ouder, het bevat de grootste en meest realistische LEGO brick-built Aragog speelgoedfiguur ooit, met beweegbare poten, tanden en pedipalpen, plus Harry Potter en Ron Weasley™ minifiguren, elk met blije of enge gezichten, plus toverstokken en een lantaarnelement. De set bevat ook een kleine bouwbare scène van het Verboden Bos, 2 baby spinnenfiguren en een spinnenweb om de betoverende speelmogelijkheden toe te voegen.

Maak de creatieve ervaring van kinderen nog leuker met de LEGO Builder app, waar ze kunnen inzoomen en 3D digitale versies van de modellen roteren terwijl ze bouwen, hun voortgang kunnen bijhouden en sets kunnen opslaan.

Deze verzamelbare speelset maakt deel uit van een uitgebreid assortiment LEGO Harry Potter sets (apart verkrijgbaar) die fans eindeloze mogelijkheden bieden om hun eigen betoverende verhalen te creëren.

Stap in de wereld van Harry Potter en laat je fantasie de vrije loop met deze spannende LEGO set! Ga op avontuur in het Verboden Bos en ontrafel geheimen met Harry Potter en Ron Weasley. Met de realistische Aragog speelgoedfiguur en de speelse minifiguren kunnen kinderen en volwassenen hun favoriete scènes uit de films opnieuw beleven of nieuwe verhalen bedenken.

De LEGO Harry Potter sets zijn een must-have voor alle fans van de tovenaarswereld. Verzamel ze allemaal en bouw je eigen magische universum! Met de eindeloze mogelijkheden van LEGO bouwstenen en de magie van Harry Potter, zijn de speeluren met deze set eindeloos.

Of je nu een toegewijde Harry Potter fan bent of gewoon dol bent op bouwen en spelen, deze Aragog spinnen speelset zal zeker een glimlach op je gezicht toveren. Ga op avontuur met je favoriete personages en beleef uren speelplezier in het betoverende Verboden Bos.

Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek de magie van LEGO Harry Potter met deze fantastische speelset. Verzamel herinneringen, creëer nieuwe avonturen en beleef eindeloos speelplezier met deze unieke set. Maak je klaar om betoverd te worden door de wereld van Harry Potter en LEGO!

Laatste update: 2024-05-02 15:38:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.