Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hogwarts™ Castle: The Great Hall 76435

Ontdek de magie van LEGO Harry Potter Hogwarts Castle (76435), een epische bouwset voor fans vanaf 10 jaar. Verken de Grote Zaal, binnenplaats, kerker en meer met 11 personages en 5 verzamelbare portretten. Bouw een gedetailleerde scène of combineer met andere sets voor een magische ervaring.

Waar is LEGO Hogwarts™ Castle: The Great Hall 76435 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
1732
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76435
lego insiders punten icoon
1300
punten

Kom en ontdek de magie van de LEGO Harry Potter Hogwarts Castle speelset (76435)! Deze epische bouwset neemt je mee naar de wereld van tovenaars, heksen en zelfs Muggles™. Een perfect cadeau voor zowel jongens, meisjes als elke Harry Potter fan vanaf 10 jaar.

Stap binnen in de Grote Zaal, de meest indrukwekkende ruimte van het kasteel, met zwevende kaarsen en een betoverende illusie van de lucht. Verken ook de binnenplaats en de kerker met een geheime ingang en 3 gedetailleerde kamers - een badkamer, gang en de leefruimte van Hufflepuff™ die allemaal uitschuifbaar zijn voor gemakkelijk spelen.

Deze verzamelset bevat 11 personages, waaronder Harry Potter, Hermione Granger™, Albus Dumbledore™ en zelfs een Bergtrol voor eindeloze creatieve avonturen. Daarnaast krijg je 5 van de 14 willekeurige verzamelbare portretten van Hogwarts, perfect om tentoon te stellen.

Deze speelset maakt deel uit van de LEGO Harry Potter collectie van modulaire sets (apart verkrijgbaar) die met elkaar verbonden kunnen worden om de meest gedetailleerde LEGO Hogwarts Castle scène ooit te creëren.

Dompel jezelf onder in de magische wereld van Harry Potter en bouw je eigen stukje Hogwarts met deze adembenemende LEGO set. Verzamel alle sets en bouw het magische kasteel tot in de kleinste details. De mogelijkheden zijn eindeloos en de avonturen wachten op jou! Kom naar de Grote Zaal, sluit je aan bij je favoriete personages en beleef het avontuur van je leven. Grijp je toverstok en laat de magie beginnen!

Laatste update: 2024-05-02 15:25:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.