Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het Nest – Verzameleditie 76437

Stap in de betoverende wereld van LEGO Harry Potter met set 76437 Het Nest - Verzameleditie. Bouw het iconische huis van de Wemels en ontdek een magisch interieur met speelse accessoires. De set bevat 10 minifiguren en kan worden beleefd met de LEGO Builder app voor nog meer speelplezier.

Waar is LEGO Het Nest – Verzameleditie 76437 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
2405
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
04-09-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76437
lego insiders punten icoon
1950
punten

Stap binnen in de betoverende wereld van Harry Potter met deze LEGO® Harry Potter™ Het Nest – Verzameleditie (76437)! Bouw het iconische huis van de Wemels met deze fantastische LEGO set, speciaal ontworpen voor volwassenen en families die houden van magie en avontuur. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je de charmante details van het huis nabootst, van de scheve vloeren tot de wiebelige muren.



Wanneer je jouw creatie opent, ontdek je een betoverend interieur vol speelse accessoires en magische elementen. Verbaas je over de 'zelfreinigende' pannen in de keuken en activeer de haard om een minifiguur te laten 'verdwijnen' – magie in de palm van je hand!



Deze unieke bouwset bevat maar liefst 10 LEGO Harry Potter minifiguren, inclusief de hele familie Wemel en natuurlijk Harry Potter zelf. Daarnaast mag Egidius de uil en twee schattige varkens niet ontbreken, die je buiten in de varkensstal kunt plaatsen voor een extra vleugje gezelligheid.



Maak je bouwervaring nog meeslepender met de LEGO Builder app, waar je kunt inzoomen op je model, het in 3D kunt draaien en nog veel meer ontdekken. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef urenlang speelplezier met deze unieke LEGO set!

Laatste update: 2024-08-20 15:24:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.