Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ollivanders™ & Madam Malkin's Robes 76439

Ontdek de magische wereld van Harry Potter met LEGO set 76439. Bouw Ollivanders en Madam Malkin's Robes in Diagon Alley. Bevat toverstokken, kleding en 6 minifiguren. Koppel met andere Diagon Alley modellen voor een betoverende winkelstraat. Laat je fantasie de vrije loop in de wereld van toverkunsten en hekserij. Perfect voor Harry Potter fans van 8 jaar en ouder.

Waar is LEGO Ollivanders™ & Madam Malkin's Robes 76439 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
744
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76439
lego insiders punten icoon
585
punten

"Stap binnen in de magische wereld van Harry Potter met deze LEGO set 76439, waarin je de beroemde winkels Ollivanders™ en Madam Malkin's Robes (76439) in Diagon Alley™ tot leven kunt brengen! Deze betoverende LEGO set is perfect voor jongens, meisjes en Harry Potter fans van 8 jaar en ouder.

In de Ollivanders toverstokkenwinkel vind je een verwijderbare doos op de planken met daarin de toverstok van Harry Potter, toverstokrekken, een ladder en in totaal 26 toverstokken. Bij Madam Malkin's Robes for All Occasions winkel zijn er paspoppen, hoeden en mantel elementen te vinden.

Deze verzamelbare speelset bevat ook 6 LEGO minifiguren – Harry Potter, Garrick Ollivander™, Madam Malkin, Padma Patil, een tovenaarsleerling en een heks met een kruiwagen vol bloemen – voor eindeloos speelplezier.

Ollivanders en Madam Malkin's kunnen aan elkaar worden gekoppeld en aan andere LEGO Harry Potter Diagon Alley modellen (apart verkrijgbaar) voor het creëren van een betoverende winkelstraat van LEGO blokken.

Dompel jezelf onder in de magie en avontuur van Harry Potter met deze fantastische LEGO set en laat je fantasie de vrije loop gaan in de wereld van toverkunsten en hekserij!"

Laatste update: 2024-05-02 15:43:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.