Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hermione Key Chain 854115

Voeg een vleugje magie toe aan je dagelijks leven met deze LEGO Hermione Granger Sleutelhanger. Deze hoogwaardige en gedetailleerde minifiguur van het populaire personage uit de Harry Potter films is een must-have voor fans van alle leeftijden. Bevestig hem aan je sleutels, rugzak of lunchbox en maak elke dag magisch. Perfect als cadeau voor jezelf of andere Harry Potter liefhebbers. Bestel nu en voeg wat geluk en avontuur toe aan jouw leven!

Waar is LEGO Hermione Key Chain 854115 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
854115
lego insiders punten icoon
39
punten

Ben jij ook een echte heks of tovenaar? Dan is deze LEGO® Hermione Granger™ Sleutelhanger (854115) echt iets voor jou! Een levensechte minifiguur van Hermione Granger, compleet met haar bekende Gryffindor™ uniform, hangt aan een stevige metalen ketting met een duurzame metalen ring. Als jij een fan bent van de Harry Potter™ films, kan je deze slimme studentenheks vastmaken aan je sleutels, rugzak, lunchbox en nog veel meer! Zo maak je elke dag magisch.

Met deze LEGO Hermione Granger Sleutelhanger creëer je een echte nostalgische sfeer. Herinner je je die spannende momenten in de Harry Potter films nog, waarin Hermione samen met haar vrienden Harry en Ron allerlei avonturen beleefde? Nu kun je altijd een beetje van die magie bij je dragen. Of je nu naar school gaat, op avontuur bent met je vrienden, of gewoon een dagje uit hebt gepland, deze sleutelhanger is een geweldige metgezel!

De LEGO minifiguur van Hermione Granger is tot in detail vormgegeven en is een ware replica van het personage uit de films. Met haar iconische Gryffindor uniform en karakteristieke kapsel is ze direct herkenbaar. Bovendien is de minifiguur gemaakt van hoogwaardig LEGO materiaal, waardoor hij lang meegaat en tegen een stootje kan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat Hermione beschadigd raakt tijdens je avonturen.

De stevige metalen ketting en duurzame metalen ring zorgen ervoor dat je deze sleutelhanger overal aan kunt bevestigen. Of je nu je sleutels bij elkaar wilt houden, je rugzak wilt personaliseren of je lunchbox wilt opvrolijken, met deze sleutelhanger kan het allemaal! Laat zien dat jij een echte fan bent en draag je liefde voor Harry Potter altijd met je mee.

De LEGO Hermione Granger Sleutelhanger is niet alleen een geweldig accessoire voor jongeren, maar ook voor volwassenen. Ben jij een die-hard Harry Potter fan en wil je dit laten zien aan de wereld? Dan is deze sleutelhanger een perfect item om aan je verzameling toe te voegen. Plaats hem bij je andere Harry Potter memorabilia of geef hem cadeau aan een andere fan. Succes gegarandeerd!

Wil jij ook een beetje magie toevoegen aan je dagelijkse leven? Bestel dan nu de LEGO Hermione Granger Sleutelhanger (854115) en beleef elke dag een avontuur. Deze sleutelhanger is niet alleen een geweldig cadeau voor jezelf, maar ook voor vrienden, familieleden of collega's die dol zijn op de wereld van Harry Potter. Wacht niet langer en voeg deze unieke LEGO set nu toe aan jouw collectie. En wie weet, misschien brengt ze wel geluk en avontuur in jouw leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76407

Het Krijsende Krot & De Beukwilg™

foto van lego set40419

Hogwarts™ Leerlingen Acc. set

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.